Erik Assink jaar langer bij G.V.V.V.

16 december 2014

Hoofdtrainer Erik Assink heeft toegezegd een jaar langer bij G.V.V.V. te blijven. Dat is de uitkomst van de gesprekken tussen de Technische Commissie en de hoofdtrainer vanavond.

 

De 57-jarige Almeerder coach gaat daarmee zijn zesde seizoen in bij de Veenendaalse topklasser. In de eerdere vijf seizoenen bracht hij G.V.V.V. tot sportieve successen, waaronder het kampioenschap in de Hoofdklasse (2011). Vorig seizoen greep G.V.V.V. net naast het kampioenschap in de Topklasse Zaterdag. In de beslissingswedstrijd tegen SV Spakenburg verloor zijn ploeg met 2-1.

 

Ervaren oefenmeester

Erik Assink heeft een lange loopbaan in de top van het amateurvoetbal. Op zijn 21e levensjaar trainde hij al Drachtster Boys. In de Friese plaats verbleef Assink zes seizoenen om daarna in 1994 bij de grootste amateurclub van Nederland, IJsselmeervogels, de nieuwe trainer te worden. In het vissersdorp werd hij in zijn zes jaar durende verblijf drie keer kampioen. Ook won hij met De Vogels in 1995 het algehele amateurkampioenschap. Na vier seizoenen bij Sparta Nijkerk, één seizoen bij Bennekom, twee seizoenen bij SV Spakenburg en twee seizoenen bij Ter Leede tekende Erik Assink in 2010 bij G.V.V.V.

Gerelateerd artikel: Assink verder bij G.V.V.V