Gebroeders Van der Valk even terug op Panhuis

1 april 2015

In de kwartfinale van de districtsbeker speelt G.V.V.V. op 14 april thuis tegen JSV Nieuwegein, de huidige club van oud-G.V.V.V.’ers Daan en Michiel van der Valk.

 

De formatie van trainer Erik Assink knikkerde dinsdagavond SV Spakenburg met een 4-1 overwinning uit de districtsbeker. Het verlangen van menig G.V.V.V.’er om in de volgende ronde van de beker te spelen tegen de gebroeders Van der Valk is daarmee uitgekomen, want door het bereiken van de kwartfinale speelt G.V.V.V. op dinsdag 14 april tegen de huidige club van de tweelingbroers: JSV Nieuwegein. Michiel speelde liefst 184 wedstrijden in het eerste elftal van G.V.V.V., Daan kwam tot 60 duels.

 

JSV bereikte de kwartfinale van de districtsbeker door VV Veenendaal (10-0), ZOB (2-1), SVL (2-0) en Kleine Sluis (1-2) te verslaan. In de Eerste Klasse A bezet de ploeg van trainer Frenk van der Kleij momenteel een vijfde plaats. Met een achterstand van twaalf punten op koploper SVL is JSV uitgeschakeld in de strijd om het kampioenschap, maar een derde periodetitel is voor de Nieuwgeiners nog wel haalbaar.

 

G.V.V.V. - JSV Nieuwegein staat voor dinsdag 14 april op het programma. Het bekerduel wordt om 20:00 uur in beweging gebracht.