G.V.V.V. maakt winterprogramma bekend

1 januari 2015

De ploeg van Erik Assink oefent in de maand januari tegen SV Juliana ’31, FC Den Bosch en USV Hercules. Dat maakte teammanager Eddy Schoeman bekend.

 

De A-selectie begint op zaterdag 3 januari van het nieuwe jaar aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft met een trainingsdag. Drie dagen later bezoekt zondaghoofdklasser SV Juliana ’31 Sportpark Panhuis voor een oefenduel, die om 20.15 uur van start gaat. Een week na de eerste trainingsdag gaat G.V.V.V. op bezoek bij eerstedivisionist FC Den Bosch. Deze tweede oefenwedstrijd begint om 14.30 uur. Bij voldoende animo vertrekt er een supportersbus naar de Noord-Brabantse stad. De voorbereiding wordt op dinsdag 13 januari afgesloten met een oefenwedstrijd tegen de Utrechtse zondagtopklasser Hercules. Sportpark Voordorp is het toneel voor deze laatste oefenwedstrijd, waar de bal om 20.15 uur gaat rollen.

 

Schaduwwedstrijden

Door het mogelijke risico op een afgelasting zijn er schaduwwedstrijden gepland. Deze schaduwwedstrijden staan alleen gepland op uitwedstrijden op natuurgras. Bij thuiswedstrijden is er dit seizoen voor gekozen dit voorlopig niet te doen.