G.V.V.V. wint in slotfase van Rijnsburgse Boys

4 april 2015

G.V.V.V. heeft op de Middelmors voor het eerst in de Topklasse Zaterdag weten te winnen van Rijnsburgse Boys. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde de man in vorm, Sherwin Grot, het enige doelpunt van de wedstrijd: 0-1.

 

De formatie van trainer Erik Assink mocht van geluk spreken dat het na een kwartier spelen niet op een 2-0 achterstand stond. Wouter Bonke wist een schot van Jeffrey Koemans op de doellijn met het hoofd te keren en Johan Jansen bracht op een inzet van dichtbij redding. Na de twee pogingen kroop G.V.V.V. uit haar schulp en ging het combineren. Rijnsburgse Boys liet het toe en zette weinig druk op de opbouw van de Veenendalers. De formatie van trainer Niek Oosterlee stond achterin goed georganiseerd en gunde G.V.V.V. geen meter ruimte.

 

De Veenendalers creëerden halve kansen, al was Mikula Ristic halverwege de eerste helft dichtbij een treffer. De kopbal van de spits vloog via de bovenkant van de lat over het doel van Richard van Nieuwkoop. In de slotfase was het wel raak voor G.V.V.V. Sherwin Grot kreeg een hoge bal aangespeeld van Roy Terschegget, nam hem met zijn hak mee en schoot van dichtbij raak: 0-1!

 

Later vandaag volgt een uitgebreider verslag. Dick Gijsbertsen was vanwege vakantie niet aanwezig.

 

Rijnsburgse Boys - G.V.V.V. 0-1 (0-0)

Scoreverloop: 89. Sherwin Grot.

 

Opstelling Rijnsburgse Boys: Richard van Nieuwkoop; Leon Tol, Jeroen Hessing, Renee Troost, Kevin Westmaas; Jeffrey Koemans (70. Martin van Eeuwijk), Danny van der Vijver, Cas Knoester (73. Resham Sardar); Marvin Wijks (86. Quincy van de Leuv), Raily Ignacio, Mark van den Boogaart.

 

Opstelling G.V.V.V.: Johan Jansen; Rodny Hofman (62. Ryan Holman), Wouter Bonke, Tom Oostinjen, Taoufik Adnane; Roy Terschegget, Simon Brouwer, Wilco den Hartog; Martin van Eck, Mikula Ristic (86. Danny de Leeuw), Sherwin Grot.

 

Gele kaarten: 14. Rodny Hofman, 57. Simon Brouwer, 58. Wilco den Hartog (allen G.V.V.V.), 77. Mark van den Boogaart, 83. Renee Troost (beiden Rijnsburgse Boys).

 

Toeschouwers: 1200.

Scheidsrechter: P.N. van der Burg.