Informatie busreizen 2014-2015

7 september 2014

Na een succesvol voetbalseizoen gaat de supportersbus ook komend jaargang richting alle complexen in de Topklasse Zaterdag. Een overzicht van de nieuwe tarieven en spelregels.

 

Door de stijgende kosten is de supportersvereniging genoodzaakt om de tarieven te verhogen. Er werd alles gedaan om deze prijzen, vergeleken met andere supportersverenigingen, zo laag mogelijk te houden. Helaas kon de SV niet aan de stijging ontkomen. Dat betekent dat de volgende tarieven gedurende competitiewedstrijden gelden:

 

- Club van 100 Leden: 2 euro per wedstrijd

- Leden Supportersvereniging: 7 euro per wedstrijd

- Jeugdleden tot en met 16 jaar: 5 euro per wedstrijd

 

Bekerwedstrijden

Een ander regeling geldt tijdens bekerwedstrijden. Alle passagiers worden geacht de geldende prijs voor de bekerrit, die nader bepaald wordt, te betalen. De supportersvereniging tracht zoveel mogelijk de nu geldende ritprijs te hanteren. Via de mail wordt u op de hoogte gehouden voor prijsstijgingen of eventuele veranderde aanvangstijden.

 

Afmelden

Het komt regelmatig voor dat mensen die zich ingeschreven hebben voor een wedstrijd zonder afmelding afwezig zijn op de wedstrijddag. Hiermee houdt u een plaats bezet van iemand die wel graag mee zou gaan. U kunt zich tot donderdagavond via de mail afmelden bij Bert van der Poel: bert@svdeblauwen.nl. Als u tijdens de wedstrijddag afwezig bent, wordt de reis in rekening gebracht. Als u uit overmacht of een andere reden niet aanwezig kon zijn, wordt u ook geacht dat te melden.

 

Gepast betalen

De supportersvereniging verzoekt om het busgeld graag gepast te betalen. Het komt regelmatig voor dat leden betalen met 50 of 100 euro. Het is voor de SV een probleem om het wisselgeld zo compleet mogelijk terug te geven. Graag hopen we op uw begrip! We verwelkomen u graag in de enige echte supportersbus van G.V.V.V.