Jan van Pommeren nieuwe verzorger A-selectie

16 april 2015
Jan van Pommeren in actie voor zijn huidige werkgever De Treffers. Foto: Supportersclub De Treffers.

Nadat huidig verzorger van de A-selectie Theo Lepelblad eind maart zijn vertrek bekend maakte, na zeven jaar in dienst te zijn geweest, is ons bestuur er op zeer korte termijn in geslaagd om een eveneens gepokt en gemazzelde vervanger voor Theo te vinden.
Want gisterenavond hebben Jan van Pommeren en G.V.V.V. een overeenkomst gesloten voor het seizoen ’15-’16.

Bij de volgers van amateurvoetbal zal de naam Jan van Pommeren zeker een belletje doen rinkelen. De 57-jarige inwoner van Valburg begon zijn verzorgers carrière in 1988 bij FC Wageningen en die duurde vier jaar want door het faillissement van de ‘Bergbewoners’ kwam daar een einde aan. Daarna volgde één seizoen Rood Wit (Groesbeek) en zo’n zelfde periode verbleef Van Pommeren bij Sparta Nijkerk. Toen maakte Van Pommeren de overstap naar Bennekom alwaar hij maar liefst vijftien seizoenen actief was, en dus in die periode ook Martin van Eck, Dennis van Meegdenburg, Erik Assink en Rob de Boer meemaakte.
Het Bennekomse ‘meubelstuk’ vertrok in 2009 naar De Treffers alwaar hij het lopende seizoen zal afmaken om dus half juli dit jaar in dienst te treden bij G.V.V.V.

Naast al die medische kennis en ervaring was Van Pommeren ook nog oefenmeester bij SC Valburg in zijn woonplaats. Daar kwam na vijf jaar een einde aan toen de KNVB daar een stokje voor stak omdat Jan niet over de juiste trainers papieren beschikte om de toenmalig zesde klasser onder zijn hoede te hebben.
De uitdrukking gepokt en gemazzeld in het voetbal is met dit CV dus absoluut geen loze kreet.

We hopen en verwachten dan ook dat Jan van Pommeren zich snel thuis zal voelen bij de blauwe familie en met zijn kunde, kennis en ervaring een waardig opvolger zal zijn voor Theo Lepelblad.
Wij wensen Jan van Pommeren dan ook bij voorbaat al heel hartelijk welkom bij onze voetbalvereniging.