Ongeval Joey Snijders dreunt na bij G.V.V.V.

28 februari 2015

VEENENDAAL – Het voelt voor de spelers en technische staf van G.V.V.V. onwezenlijk aan om van­middag tegen Capelle te moeten voetballen, zonder dat Joey Snij­ders van de partij is. De onzekere toestand over de levenskansen van hun ploeggenoot, na het bijna fatale auto-ongeluk van twee weken geleden, speelt onher­roepelijk mee in de wedstrijdbele­ving van alle G.V.V.V.’ers.

De slaapmedicatie van Snijders werd ruim een week geleden afge­broken, maar de vleugelspits is nog steeds niet ontwaakt en naar­mate dat langer duurt, wordt de si­tuatie er niet beter op, vreest trai­ner Erik Assink.
In de eerste week na het ongeval heeft hij met zijn selectie weinig tot niet getraind, wel veel met el­kaar gepraat om de klap te verwer­ken. „Maar de afgelopen week heb­ben we pittig getraind, ons mede­leven in hard werken omgezet. We moeten immers verder, hoe hard het ook klinkt.”

Vanmiddag gaat G.V.V.V. op bezoek bij Capelle, altijd een lastige oppo­nent voor de Veenendalers. „Er zijn drie factoren, die vandaag te­gen ons spelen”, meent Assink. „We hebben een maand lang geen wedstrijden gespeeld, het slechte veld van Capelle en de on­zekere situatie van Joey. Ik weet niet in hoeverre het laatste een rol zal spelen, maar zeker is dat een groot deel van de selectie, in­clusief Joey, al heel lang met el­kaar samenspeelt en een sterke onderlinge band heeft.”

Capelle-G.V.V.V. (14.30 uur, sport­park ‘t Slot, Capelle aan den IJs­sel).

G.V.V.V., niet wedstrijdfit:
Wilco den Hartog, Danny de Leeuw.
 

Door: Eit Hendriks