Simon Brouwer voorlopig niet in actie

2 oktober 2014

In de Veenendaalse Krant werd zojuist melding gemaakt dat ‘onze’ aanvoerder voorlopig is uitgeschakeld met verrekte binnenband aan zijn linkerknie. Deze blessure liep Brouwer afgelopen zaterdag op in de wedstrijd tegen HSV Hoek, waarbij hij na ruim een kwartier niet meer verder kon en Danny de Leeuw zijn plaats innam.

Simon mist daardoor in ieder geval de eerstkomende competitiewedstrijden tegen FC Lisse uit, aanstaande zaterdag, en Kozakken Boys thuis op 11 oktober. De week daarna is er een inhaal/beker wedstrijddag gepland en op 25 oktober moet G.V.V.V. op bezoek bij IJsselmeervogels. Het is te hopen dat de captain dan weer fit is, want anders mist hij die, net als vorig seizoen ook. Toen moest Simon, door een uit de kom geschoten schouder in en bij Katwijk, ook toevalligerwijze deze drie ontmoetingen aan zich voorbij laten gaan.
Toen duurde zijn blessure in totaal maar liefst acht weken en kon Simon Brouwer ook niet uitkomen in de ontmoetingen tegen Capelle, ONS Sneek, Excelsior ’31 en Rijnsburgse Boys, hopelijk vergt zijn herstel nu een kortere tijd.

Vanaf deze plaats wensen wij Simon in ieder geval een spoedige terugkeer in de A-selectie toe. 


In de kopfoto het moment waarop de blessure gebeurde, hier het vervolg. Een van pijn vertrokken gezicht van Simon Brouwer, waaraan de gouden handjes van verzorger Theo Lepelblad ook niets meer kunnen veranderen. Foto's: Dick Gijsbertsen.