Tom Oostinjen wint beste spelersklassement

22 mei 2015

Tom Oostinjen heeft het beste spelersklassement van het seizoen 2014-2015 gewonnen. De verdediger annex middenvelder houdt met een gemiddelde van 6,41 Johan Jansen en Rodny Hofman achter zich.

 

Op de afsluitingsbijeenkomst van donderdag kreeg de 23-jarige Oostinjen uit handen van de webredactie een overnachting, incl. ontbijt en dinner voor 2 personen aangeboden van hotel Van der Valk. Hij baarde dit seizoen opzien met sterke optredens in vooral de topwedstrijden tegen IJsselmeervogels, SV Spakenburg en Kozakken Boys. De speler uit IJsselstein, volgend seizoen uitkomend voor collega-topklasser SV Spakenburg, volgt daarmee Roy Terschegget op, die twee seizoenen op rij het beste spelersklassement won.

 

Jansen op 2, Hofman op 3

Met een gemiddelde van 6,41, kwam Oostinjen een fractie beter uit de bus dan Johan Jansen. De doelman eindigde op een tweede plaats met een gemiddelde van 6,40 en mag met vier personen dineren bij Van der Valk. Rodny Hofman maakte de top 3 compleet, met een gemiddelde van 6,26. Hofman mag iemand meenemen om ook te dineren in het restaurant van Van der Valk.

 

Hoe worden de spelers beoordeeld?

De spelers worden tijdens de 30 competitiewedstrijden beoordeeld door een tienkoppige jury, die op een schaal van 1 tot 10 cijfers geeft. De spelers krijgen een rapportcijfer als zij in een wedstrijd minimaal 25 minuten hun opwachting hebben gemaakt, hetzij in de basis of als invaller. Om in aanmerking te komen voor een plaats in het eindklassement moeten de spelers in 2/3 van de dertig competitieduels (= 20) een beoordeling hebben ontvangen.

 

Winnaar Tom Oostinjen (l) met persvoorlichter Youri van Doorn (r).

 

Alle cijfers van het seizoen 2014-2015
De eerdere winnaars van het beste spelersklassement

Bekijk de foto's van de afscheidsavond, door op het visitekaartje van Dick Gijsbertsen te klikken.