Voor G.V.V.V. is alleen de beker nog interessant

18 april 2015

VEENENDAAL – Topklasser G.V.V.V. speelt vanmiddag thuis tegen Scheveningen. Voor G.V.V.V. staat er niets meer op het spel, maar Scheveningen kijkt nog met een schuin oog naar beneden.
De ploeg uit Scheveningen is nog niet geheel veilig. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft Scheve­ningen zeven punten voorsprong op ONS Sneek, dat op de dertien­de plaats bivakkeert. Die plaats be­tekent nacompetitie.

Het kan de aanleiding zijn voor enig spektakel op Panhuis. Boven­dien heeft G.V.V.V. veel goed te ma­ken bij de fans voor de wanverto­ning dinsdag in het bekerduel met JSV Nieuwegein (1-0 winst).
In de halve finale van het toer­nooi om de districtsbeker wordt zondag eersteklasser Hoogland de volgende tegenstander van de Vee­nendalers. Leuke bijkomstigheid is dat Peter Visee trainer van Hoogland is. Daarvoor werkte hij niet alleen DOVO, maar ook een aantal jaren G.V.V.V..

Van de huidige selectie zijn Wil­co den Hartog en reservekeeper Erwin van der Klift nog de enige spelers, die onder Visee acteer­den. Den Hartog keek in de aan­loop naar de wedstrijd tegen JSV al over de halve finale heen. Hij ging er vanuit dat G.V.V.V. zich voor de finale plaatst. „Daarin zou ik van de andere halve finalisten het graag tegen DOVO opnemen. IJsselmeervogels niet, dan liever een Veenendaalse derby. En spe­len in Veenendaal natuurlijk. Zou mooi zijn”, mijmerde Den Hartog.

G.V.V.V.-Scheveningen (14.30 uur, sportpark Panhuis, Veenendaal).

Aanvulling webredactie: Ook Simon Brouwer en Taoufik Adnane maakten in het laatste seizoen van Peter Visee bij G.V.V.V. (’07-’08), deel uit van de A-selectie en acteerden dus ook onder zijn leiding