Voorverkoopinfo G.V.V.V. - AZ

24 oktober 2014

G.V.V.V. speelt in de derde ronde van de KNVB beker tegen eredivisionist AZ. Op woensdag 29 oktober zal er om 20:00 uur worden afgetrapt op sportpark Panhuis in Veenendaal.

 

Nadat FC Groningen en ADO Den Haag eerder op Sportpark Panhuis kwamen, is het nu de beurt aan de ploeg van John van den Brom en assistent Marco van Basten. Na de uitschakeling door AZ in de kwartfinale van de KNVB beker, drie seizoen geleden, is G.V.V.V. uit op revanche!

 

Uiteraard  kunnen de mannen van trainer Erik Assink alle steun gebruiken en wij gaan er dan ook vanuit  dat uw aanwezigheid ons in dit bekeravontuur verder kan helpen! Kom daarom op deze avond  naar ons sportpark en moedig onze blauwe  helden aan.

 

Voorverkoopdata

In de voorverkoop biedt G.V.V.V. jou de mogelijkheid om de entreekaart(en) met 20% korting te kopen! De voorverkoop vindt op de volgende data plaats:

- 16, 21, 23, en 27 oktober tussen 19.00 uur en 21.00 uur

- 18 oktober tussen  11.00 uur en 13.00 uur

 

Op deze momenten koop jij je kaarten voor de volgende tarieven:

- Losse toegangskaart volwassenen: €12,-

- Losse toegangskaart jeugd tot 16 jaar en 65-plussers: €8,-

 

De voorverkoop vindt plaats in de kantine van G.V.V.V.Let op! Ook leden en donateurs van G.V.V.V. dienen een entreekaartje te kopen voor deze avond! Ledenpassen geven geen gratis toegang.

 

De toegangsprijzen  aan de kassa zijn €15,- voor volwassenen en €10,- voor kinderen tot 16 jaar en 65-plussers. Er zijn geen tribunekaarten (VOL=VOL).

 

Gedurende de voorverkoop is het alleen mogelijk contant te betalen. Pinnen is niet mogelijk. Heb je vragen over de voorverkoop? Neem dan contact met ons op via info@gvvv.nl.

 

Koop dus in de voorverkoop je kaarten en geniet van 20% korting! Jij komt toch ook? Tot dan!