Wedstrijd voor Danny van Brenk

15 juli 2014

Oud-G.V.V.V.’er Danny van Brenk (32) krijgt aankomende zaterdag 19 juli een wedstrijd die in het teken staat van de heftige situatie waarin hij en zijn familie zich bevinden. Van Brenk lijdt aan een zeldzame vorm van kanker.

 

Danny van Brenk is desondanks een vechter en doet er alles aan om heel lang bij zijn gezin te blijven. Afgelopen maand hoorde Van Brenk van de artsen in Nederland dat hij uitbehandeld is. Binnenkort reist de oud-middenvelder af naar New York om te zien of hij daar nog behandeld kan worden. Hij wil graag dingen doen waar hij positieve energie uit haalt.

 

Wens

Vanuit die positieve energie heeft Van Brenk de wens om nog een keer op het veld te staan met de spelers waar hij in het verleden mee heeft gespeeld. G.V.V.V. wil natuurlijk graag meewerken om deze wens in te willigen. Vanuit de A- selectie van G.V.V.V. van vorig seizoen zullen o.a. Taoufik Adnane, Simon Brouwer, Wilco den Hartog, Wouter van Hoof, Dennis van Meegdenburg, Joey Snijders en Michiel van der Valk meespelen in deze wedstrijd. Een uitgebreide lijst van aanwezigen volgt mogelijk later.

 

De wedstrijd, georganiseerd door de voormalige G.V.V.V.- spelers Matty van Leeuwen en Edwin van Rooijen, begint om 15:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Harry van Beek uit Cothen. U bent allen van harte welkom om Danny een hart onder de riem te steken in de zware strijd die hij moet voeren.

 

Danny van Brenk in actie tijdens de gewonnen wedstrijd tegen DOVO (2-1, 1 december 2007). Foto: Ferry Tôth