Team van de week

Al jaren kent G.V.V.V. bij de thuiswedstrijden de 'Pupil van de week' en het 'Team van de week', waarbij (J) of (M)O9 t/m (J) of (M)O11 pupillen en spelers van Jong Blauw de wedstrijd van het eerste elftal van heel dichtbij meemaken.

 

Wat is het 'Team van de week'? 
Bij elke thuiswedstrijd is er een (J) of (M)O9-, (J) of (M)O11- of Jong Blauw team Team van de week. Dit team mag dan, inclusief begeleiding en/of ouders, ’s middags aanwezig zijn bij de wedstrijd van ons eerste elftal waar zij nemen samen met veel andere G.V.V.V.-supporters plaats mogen nemen op de tribune. 

Natuurlijk is het team van de week gekleed in het G.V.V.V.-tenue met de sponsor van het 'Team van de week' erop. Tijdens het oplopen naar de middenstip zal de stadion speaker het 'Team van de week' aanprijzen, en gaan de spelers met het eerste elftal op de foto, gemaakt door onze huisfotograaf Dick Gijsbertsen. Afsluitend zal het 'Team van de week' een traktatie krijgen in de kantine.

 

Let op: de leiders van de gekozen elftallen mogen alleen eigen spelers meenemen op zaterdag. Dit aantal dient op donderdagavond kenbaar te worden gemaakt aan Helma Kuiper
 

Wilt u meer weten over ons 'Team van de week' of eigen pupillen meenemen naar een uitwedstrijd van G.V.V.V. neem dan contact op met ons via: teamvandeweek@gvvv.nl.

 

Datum: Wedstrijd: Team:
1 februari G.V.V.V. - Scheveningen MO11-1
15 februari G.V.V.V. - Katwijk JO10-1
14 maart G.V.V.V. - Quick Boys JO10-2
28 maart G.V.V.V. - Jong Sparta JO10-3
11 april G.V.V.V. - Kozakken Boys JO11-1
2 mei G.V.V.V. - TEC JO11-2
16 mei G.V.V.V. - HHC Hardenberg JO11-3