'Opwarmertje' levert forse winst op

15 december 2011

Als 'opwarmtje' voor het bekertreffen aanstaande dinsdag met Sparta Rotterdam speelde G.V.V.V. vanavond tegen de Wageningse Arbeiders Voetbal Vereniging. De mannen van trainer Andre Hagen waren zo vriendelijk om, op zeer korte termijn, als sparringpartner op te treden, omdat de reeds geplaande wedstrijd tegen Odysseus '91 helaas niet door kon gaan wegens competitie verplichtingen van de Utrechters komende zaterdag. Dat werd afgelopen maandag pas bekend.

Zoals mocht worden verwacht kon de Wageningse zondag derde klasser geen potten breken op de kustgrasmat van het Panhuis. Tot aan de rust hielden ze de schade beperkt tot 2-0. Maar na de thee liepen de gastheren uit tot 3-0, waarna WAVV de zo spreekwoordelijke eer redde door in ieder geval één treffer te maken. Daarna was de pijp leeg bij de gasten en liep G.V.V.V. uit tot 7-1.
'Grote man' was Daan van der Valk die maar liefst viermaal doel trof, op de voet gevolgd door Thijs van Tent Beking die er ook twee voor zijn rekening nam. Martin van Eck deed ook nog één duit in het doelpuntenzakje.
Al met al een werd het klasseverschil dus duidelijk tot uitdrukking gebracht op het scorebord in een wedstrijd waarin Joey Snijders, Simon Brouwer, Rick van der Ree, Koen Oost, Dennis van Meegdenburg, Rodny Hofman en natuurlijk de geblesseerde Roy Terschegget niet in actie kwamen. Voor de rest kregen alle A-selectie spelers speeltijd. Alleen voor Jasper Bolland duurde dit oefenduel slechts tien minuten, want daarna verliet hij geblesseerd het veld.