G.V.V.V. heeft geen kind aan TEC

3 maart 2018
G.V.V.V. was voor rust al langs een apathisch spelend TEC, dat op geen moment aanspraak maakte op een doelpunt en de thuisploeg tamelijk eenvoudig zag uitlopen naar 3-0.
 
G.V.V.V. kwam al na vijf minuten spelen op voorsprong dankzij een juweeltje van Soufiane Laghmouchi, die van ruim twintig meter TEC-doelman Sebastiaan van der Sman verraste met een verwoestend afstandsschot. TEC oogde apathisch en kwam pas na rust tot een eerste inzet, die als gevaarlijk bestempeld mocht worden.
 
De Veenendaalse formatie leidde aan de thee al met 2-0. Mart de Jong stuurde tien minuten voor rust Roy Terschegget via een afgemeten steekbal de diepte in en de aanvoerder kreeg de vrije doorgang van de gehele TEC-defensie, inclusief Van der Sman: 2-0.
 
TEC voert de druk op
TEC voerde na rust met twee verse krachten de druk wel op, maar de defensie van de Veenendalers bleef overeind. Doelman Johan Jansen keek een kopbal van Sherwin Grot over en een inzet van Serhat Koç naast.
 
G.V.V.V. verzuimde juist een grote score neer te zetten. Robin Mulder en Soufiane Laghmouchi wisten zich echter geen raad met de vele ruimte die de TEC-verdedigen liet. 
 
Soufiane Laghmouchi in het middelpunt van het feestgedruis na zijn treffer.
 
Fenomenale trap Terschegget
Roy Terschegget had het mooiste voor het laatst bewaard en maakte aan alle Tielse illusies een einde. De middenvelder schoot uit een vrije trap van ruim twintig meter fenomenaal raak: hard in de rechterkruising van Van der Sman, die kansloos was: 3-0.
 
G.V.V.V. heeft zich dankzij de 3-0 zege steviger op de derde plaats in de Tweede Divisie genesteld.
 
G.V.V.V. – TEC 3-0 (2-0)
Scoreverloop: 5. Soufiane Laghmouchi 1-0, 36. Roy Terschegget 2-0, 73. Roy Terschegget 3-0.
 
Opstelling G.V.V.V.: Johan Jansen; Laurens van der voort, Wilco den Hartog, Bart Hulsbos, Taoufik Adnane; Roy Terschegget ©, Mart de Jong, Simon Brouwer; Soufiane Laghmouchi, Robin Mulder (87. Guido Janssen), Jeremy de Graaf.
 
Opstelling TEC: Sebastiaan van der Sman; Obi Onyeike, Randel Shakison, Daan Disveld, Gianluca Maria (80. Bart Westerlaken); Vinnie Vermeer (46. Kurtley de Windt), Nicky Kuiper, Wimilio Vink (46. Serhat Koç), Matthijs van Gessel; Sherwin Grot, Robby Holder.
 
Gele kaarten: 72. Gianluca Maria (TEC), 86. Roy Terschegget (G.V.V.V.)
 
Scheidsrechter: G. Keijl (Heerde)
 
Toeschouwers: 850
 
Foto's: Orange Pictures