G.V.V.V. lijdt nederlaag in Vlissingen

5 augustus 2017

G.V.V.V. verloor zaterdag in Zeeland de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding van hoofdklasser Vlissingen met 2-1.

De ploeg van Niek Oosterlee, die van vrijdag tot en met zondag de tenten heeft opgeslagen in het Zeeuwse Oostkappelle, keek bij rust al tegen een 2-0 achterstand aan. Ibrahim Eryürük scoorde na drie minuten de 1-0 uit een strafschop, Steve Schalkwijk verdubbele een half uur later de stand na een snelle uitbraak. Aanvoerder Roy Terschegget deed in de 65ste minuut wat terug met de aansluitingstreffer, maar daar bleef het ook bij.

Een positieve noot was de rentree van Simon Brouwer, die zijn eerste wedstrijd speelde na een jaar blessureleed. De middenvelder werd na 35 minuten gewisseld. Hij bouwt de komende weken verder wedstrijdritme op.