Stug HFC slaat genadeloos toe tegen G.V.V.V.

20 januari 2018
G.V.V.V. heeft een pijnlijke nederlaag moeten incasseren tegen de Koninklijke HFC. De ploeg van trainer Ted Verdonkschot wierp met tien man noodgedwongen een handbaldefensie op en sloeg bij een vrije trap genadeloos toe: 0-1.
 
De Veenendaalse formatie had wel een overwicht op Panhuis, maar kon geen potten breken in de laatste fase, ook niet in de ontstane man-meer-situatie. Vlak voor rust vloerde doelman Gerard van Rossum de doorgebroken Jeremy de Graaf en kreeg daar de terechte rode kaart voor gepresenteerd. Juist in die fase kreeg G.V.V.V. kansen via de teruggekeerde Jeremy de Graaf, maar de spits ontbeerde overtuiging in de afwerking.
 
Koninklijke HFC sloeg een kwartier voor rust genadeloos toe. Daniël van Son draaide de bal in richting Roy Castien, die met zijn achterhoofd doelman Johan Jansen verschalkte. G.V.V.V. kon die achterstand niet meer repareren.
 
Een teleurgestelde Taoufik Adnane na het laatste fluitsignaal.
 
 
G.V.V.V. - Koninklijke HFC 0-1 (0-0)
Scoreverloop: 74. Roy Castien 0-1.
 
Opstelling G.V.V.V.: Johan Jansen; Laurens van der Voort, Wilco den Hartog, Guido Janssen (85. Caifano Latupeirissa), Taoufik Adnane; Roy Terschegget ©, Mart de Jong, Danny de Leeuw (72. Simon Brouwer); Martin van Eck (64. Mohammed Ajiach), Jeremy de Graaf, Soufiane Laghmouchi.
 
Opstelling Koninklijke HFC: Gerard van Rossum; Danny Hols, André Morgan, Oscar Wilffert, Vincent Volkert; Roy Castien, Benjamin van den Broek, Jacob Noordmans; Kevin Sterling (81. Ilias Bronkhorst), Tim van Soest (37. Tom Boks), Daniël van Son.
 
Gele kaarten: 53. Roy Terschegget (G.V.V.V.), 89. Danny Hols, 90+3. Daniël van Son (Koninklijke HFC)
 
Rode kaarten: 32. Gerard van Rossum (Koninklijke HFC), 90+3. Roy Terschegget (2x geel, G.V.V.V.)
 
Scheidsrechter: C. Mulder (Uithuizen)
 
Toeschouwers: 1000
 
Foto: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen. Fotoalbum