Heb jij wedstrijdkleding thuis liggen? Zorg dat je dit schoon met je hele team inlevert. De kleding wordt volgend seizoen opnieuw verdeeld over de teams.

Trainers en leiders van alle teams kunnen binnenkort de tassen weer inleveren met alle wedstrijdkleding. De commissie van het kledingplan ontvangt graag schone en gewassen kleding. Wel zo hygiënisch, toch? Stop in jullie tas een lijst met het aantal sets kousen, broekjes en per maat het aantal shirts. Bij het inleveren wordt deze lijst gecontroleerd met de lijst van uitgegeven kleding. Weet je al dat er items missen? Geef dit aan, laat indien mogelijk ook weten wie iets is kwijtgeraakt.

Alleen inleveren per team
De kleding kan alleen via de trainer/leider als complete set ingeleverd worden, dus niet individueel door de spelers. Vanwege de geldende regels is het verzoek eerst thuis de handen te wassen en bij gezondheidsklachten niet zelf te komen. Op het sportpark houden we natuurlijk anderhalve meter afstand. 

Alle tassen worden bij het inleveren gecontroleerd op de inhoud, houd er dus rekening mee dat dit tijd kost. Tassen mogen nooit zonder overdacht worden neergezet.

Inlevermomenten
De tassen kunnen door de trainer/leider van elk team worden ingeleverd in het businesshome, tijdens de volgende momenten:

  • Donderdag 25 juni
    Teams t/m O12: 19:00 uur tot 19:45 uur;
    Teams O13 t/m O19: 19:45 uur tot 20:30 uur.
  • Woensdag 1 juli
    Teams t/m O12: 19:00 uur tot 19:45 uur;
    Teams O13 t/m O19: 19:45 uur tot 20:30 uur.

Kledingcommissie helpen?
Lijkt het jou leuk om de kledingcommissie volgend seizoen te helpen? Extra handen zijn van harte welkom! Maak jouw interesse kenbaar aan Rene van Maasakkers, via jeugdvoorzitter@gvvv.nl