Alfred van Doorn nieuwe coördinator

18 juni 2013
Voor het seizoen 2013 – 2014 zal Alfred van Doorn de coördinatie van de woensdag middag training op zich gaan nemen. Hij zal dit doen in samenwerking met het CIOS uit Arnhem die met een grote groep studenten wekelijks de jongste jeugd van G.V.V.V. gaat trainen. Binnen de pupillen van G.V.V.V. is Alfred nog lang niet bij iedereen bekend, vandaar dat hij zichzelf even voorstelt, zodat iedereen weet wie het stokje van Henk Kaasjager overneemt en wie Alfred van Doorn is.
 
Mijn naam is Alfred van Doorn en ik ben 23 jaar en natuurlijk woonachtig in Veenendaal. Ik volg een studie leraar lichamelijke opvoeding (ALO) aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen en zit in mijn 2e leerjaar. Voor deze studie heb ik mijn diploma op het CIOS in Arnhem behaald.
 
Toen ik nog maar een klein mannetje was werd G.V.V.V. bij mij er al met de pap lepel in gegoten door mijn vader ( Cor van Doorn ) en mijn Oom ( Peter van Doorn ). 
Ik ben dan ook vanaf mij 6e begonnen met voetballen bij deze warme club. Ik ben begonnen met voetballen in de F-jes en kwam na deze tijd in de E-pupillen terecht en speelde voor de E3,E2 en E1. De E1 werd voor mij een heel mooi jaar met als trainer Jos van Manen, ik werd gescout door AJAX en Vitesse. Na deze periode ben ik in de D1 komen te voetballen en vervolgens achtereen de C1,B1 en A1 op landelijk 2e divisie niveau. Je kunt dus zeggen dat ik de gehele jeugdopleiding van G.V.V.V. heb doorlopen. Na de jeugd ben ik het 2e elftal komen te spelen en daar heb ik 2 mooie jaren gehad met 2 mooie kampioenschappen op rij en hebben we de beker mogen winnen. Na dit seizoen heb ik nog een klein uitstapje gemaakt naar Valleivogels, maar was binnen 5 maanden weer terug bij het voor mij zo vertrouwde G.V.V.V. en heb hier het seizoen bij het 2e af mogen maken.
 
Ik ben vanaf toen ook gestopt met voetballen omdat ik inmiddels mijn Trainer/coach 3 en Trainer/coach 2 had behaald op het CIOS. Ik ben toen benaderd om trainer te worden van G.V.V.V. B1 en ben hier gelijk op in gegaan. Ik heb afgelopen seizoen ( 2012 – 2013 ) mijn eerste jaar als trainer gehad en het was een enorm leerjaar voor mij. 
 
Voor volgend seizoen blijf ik ook de B1 trainen in combinatie met de coördinerende rol op de Woensdag middag. Ik kijk er enorm naar uit om te kunnen beginnen als coördinator en zal mijn uiterste best doen om er een succesvol jaar van te maken, waarin de pupillen heel veel mogen leren en alle grondslagen van het voetbal mee gaan krijgen in hun ontwikkeling als voetballer. 
 
Met sportieve groet,
 
Alfred van Doorn