Bijna € 2.000 binnengehaald via Grote Club Actie

25 november 2012

De Grote Clubactie 2012 is een groot succes voor de jeugd van G.V.V.V. Door de inzet van vele jeugdleden van G.V.V.V. zijn er maar liefst 827 loten verkocht, waarmee een totaal opbrengst van € 1.984,80 is binnengehaald ten behoeve van de jeugd van G.V.V.V. Van deze opbrengst zullen extra trainings- en spelmaterialen worden aangeschaft.

Nadat vorig jaar de meisjes E1 de meeste loten hadden verkocht, eindigden de meisjes van de D1 (103 loten) dit jaar op een verdienstelijke 2de plaats en de meisjes van F5 (76 loten) op de 3de plaats. De meeste loten werden verkocht door de jongens van de D3 die maar liefst 181 loten verkochten en hiervoor 4 ballen kregen overhandigd. Davey Stomphorst van de D3 verkocht maar liefst 62 loten en won de individuele prijs; een eigen sport tenue naar keuze .

Davey Stomphorst

De jeugdcommissie wil alle lotenverkopers van harte danken voor de deelname aan de Grote Club Actie en wellicht dat u zelf ook nog een prijs heeft gewonnen. De nummers van de loten zijn vermeld op uw bankafschrift. Of u een prijs heeft gewonnen, kan u nakijken op www.clubactie.nl of door het downloaden van de trekkingsuitslag. De prijzen worden donderdag 29 november bekend gemaakt.