Dennis Geerts is Penaltykoning 2013

12 mei 2013

Na een lange tijd van voorbereiding en afwachten, was het zaterdag dan eindelijk zover. G.V.V.V. organiseerde een heuse strijd om de penaltybokaal. De JOC en supportersvereniging de Blauwen hadden de handen ineengeslagen en hadden samen dit evenement opgezet. Inschrijvingen stroomden al snel binnen, en uiteindelijk stopte de teller  pas bij maar liefst 100 deelnemers.

 

Op een regenachtige Panhuis gingen honderd stralende kinderen penalty´s schieten op hun helden. Edwin van der Klift, Niels Willemse, Johan Jansen en Khalid Benlahsen waren allen bereid om hun steentje bij te dragen aan deze geweldige dag! Terwijl de regen steeds harder naar beneden kwam was iedereen in opperste concentratie bezig de bal achter de doelman te trappen.

 

In de halve finale waren er nog enkele deelnemers over zij hadden over het geheel genomen de meeste penalty’s benut. Ze streden tegen elkaar om de nog vrije plekken in de finale te veroveren. Een plek in de finale betekende dat je in de rust van de wedstrijd G.V.V.V. – De Jodan Boys mag strijden om de titel ´Penaltykoning van G.V.V.V.´, ook ben je verzekerd van een bokaal! Dit was niet voor iedereen weggelegd. Alleen Milan Blankenspoor, Luca Auteri, Joey van de Steeg, Dennis Geerts en Mahan Jalilian. Laatstgenoemde was de enige die alle drie de penalty´s had gescoord, dit maakte hem zeker van een finaleplek.

 

In de rust was het dan zover en mocht iedereen onder grote belangstelling het veld op. Om de beurt werden er strafschoppen genomen. Uiteindelijk werden de beste strafschoppen van de dag door Dennis Geerts genomen. Hij wist alle schoten achter doelman Willemse te krijgen, en veroverde daarmee de grootste bokaal en de titel ´Penaltykoning van G.V.V.V.´

 

Speciale dank gaat uit naar iedereen die hier in de voorbereiding druk mee is geweest, naar alle deelnemers en natuurlijk naar onze vier toppers; Edwin, Niels, Johan en Khalid. 

 

Uiteraard ging Dennis Geerts met zijn penalty bokaal op foto met v.l.n.r. aanvoerder Simon Brouwer en de doelmannen Johan Jansen, Niels Willemse en Khalid Benlahsen.