G.V.V.V. B3 lost op 27 mei sponsorafspraak in!

18 mei 2013
klik op de foto voor een vergroting

Aan het begin van dit seizoen werden de spelers van G.V.V.V. B3 door twee sponsors geheel in het nieuw gezet. Zowel trainingspakken als het wedstrijdtenue werd geschonken door Notaris Ottens en De Vries & Partners. Uiteraard waren de spelers hier bijzonder blij mee. Afspraak was wel dat als tegenprestatie er aan het eind van het seizoen een sponsorwedstrijd gespeeld zou worden, waarvan de opbrengst bestemd zou zijn voor ‘Prince2 for Africa’

 
Voor deze stichting zijn Thomas de Vries, speler van G.V.V.V. B3,  en zijn ouders van 17 tot en met 28 april j.l. naar Kaapstad (Zuid Afrika) geweest. Samen met anderen hebben zij daar hard gewerkt aan de bouw van een nieuwe school, bedoeld voor kinderen in een van de armste Townships van Kaapstad.
 
Voor de spelers van G.V.V.V. B3 was het voldoen aan deze tegenprestatie natuurlijk geen probleem. De afgelopen twee jaar werd het seizoen ook al afgesloten met een sponsorwedstrijd, beide keren voor Alpe d'HuZes. Het nieuwe doel, de bouw van een school in Kaapstad, wordt door de spelers ook van harte gesteund.
 
Daarom wordt er op maandag 27 mei a.s. weer een sportieve strijd aangebonden op het hoofdveld. Op het affiche G.V.V.V. B3 tegen een sterrenteam van familieleden van de B3 spelers.
In dit sterrenteam zullen ook diverse spelers actief zijn, die in de afgelopen jaren (al moeten we daarvoor soms wel 15 jaar terug, zeker geen vergane glorie) op de velden bij G.V.V.V. te bewonderen waren, van G.V.V.V. 11 tot en met G.V.V.V. 1 aan toe. Kortom, uitdaging genoeg voor de spelers van G.V.V.V. B3 om een positief resultaat te behalen!
 
De wedstrijd wordt gespeeld om 19.00 uur. Uiteraard is iedereen welkom als toeschouwer. Het geheel staat onder leiding van scheidsrechter Jaap de Ruiter.
 
Na afloop zal de cheque overhandigd worden aan Thomas de Vries en is de afspraak die aan het begin van het seizoen met de sponsors is gemaakt dan ook ingelost.