G.V.V.V. is op zoek naar sponsoren voor jeugd

30 mei 2013
test 04-06-2013

Binnen het jeugdbestuur van G.V.V.V. is het initiatief genomen om te starten met Vrienden van de jeugd. U kunt al voor 150 Euro per jaar jeugdvriend worden bij G.V.V.V. .

 

De jeugdvrienden van G.V.V.V. maken het mogelijk om, naast een uniforme kledinglijn binnen de vereniging, extra activiteiten te organiseren voor de jeugd. De vrienden van de jeugd zijn ondernemers, ouders en belangstellenden, die de jeugd van G.V.V.V. een warm hart toedragen. Als werkgever kunt u aangeven dat u het sporten van de kinderen van uw medewerkers ondersteund en bijdraagt aan het goede doel:

Om meer mogelijk te maken voor de ontwikkeling en het voetbalplezier van alle jeugdspelers bij G.V.V.V., van de selectie teams tot en met alle lagere jongens- en meisjesteams, worden tal van extra activiteiten opgezet zoals:

 

-          Investeren in de opleiding en het niveau van alle jeugdtrainers; ook voor de lagere teams

-          Het betrekken van specialisten en deskundigen bij trainingen en voor het geven van clinics en workshops

-          Het beschikbaar stellen van een bijdrage voor het organiseren van bijzondere activiteiten, zoals sterk bezette toernooien, voetbalkampen en speldagen.

-          Het invoeren en gebruik van digitale informatie zoals schermen waarop uitslagen en standen van de competities vermeld staan.

-          Het organiseren van bijeenkomsten rondom spelregels en opleiding van jeugdscheidsrechters

-          Het aanschaffen van extra trainingsmiddelen en ondersteuning van trainers met de nieuwste trainingsmethodes.

-          Het ondersteunen van de activiteiten van de J.O.C.

 

Daarnaast willen we bijdragen in het ontwikkelen van een stuk bewustwording bij de jeugd van G.V.V.V. voor mensen die het in het leven, qua gezondheid minder getroffen hebben. Dit door het stimuleren van acties voor Spieren voor Spieren.

 

Voor meer informatie en voor het sponsoren van jeugdteams kan u terecht bij:

 

Evert van Rhee  06 – 46 45 87 82

Email: jeugdvriend@gvvv.nl

 

Meer informatie leest u hier