G.V.V.V.-plaatjes sparen bij Hoogvliet supermarkt

1 december 2012

 

Hoogvliet supermarkten bestaat in het voorjaar van 2013 welgeteld 45 jaar en wil haar verjaardag vieren met onze club, in de vorm van een echte G.V.V.V.-plaatjes actie, waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is.

 

In overleg met Hoogvliet is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie: Alle jeugd teams en de A-selectie.

De droom van deze G.V.V.V. leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere G.V.V.V.-leden zijn volgend jaar verkrijgbaar bij Hoogvliet in Veenendaal. Het jeugdbestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op 8 december en mogelijk ook nog op 15 december een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden wordt er een schema opgesteld voor alle teams. Dit schema wordt binnenkort via de leiders bekend gemaakt !

 

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

 

Mis deze unieke kans niet!

 

Rene van Maasakkers, jeugdvoorzitter G.V.V.V.