Joran Hardeman ‘lijdend voorwerp’ in de media

26 februari 2013

Zelden zal een pupil van de week meer aandacht van de media hebben getrokken dan Joran Hardeman afgelopen zaterdag bij G.V.V.V. – vv Katwijk.

Deze 10-jarige pupil uit onze E1, die de wedstrijd van A tot Z mocht meemaken, liet zien dat hij talentvol is en dat de jeugd de toekomst heeft.

Want zoals gebruikelijk mocht hij als eregast voordat de aftrap werd genomen een poging ondernemen om de ‘vijandelijke doelman’ te passeren. En dat lukte op fraaie wijze, want met een perfect boogballetje, die strak onder de lat binnenviel, kreeg hij de handen van het talrijke publiek op elkaar.

Dat deze wonderschone treffer niet onopgemerkt is gebleven bleek gisteren. Want sportverslaggever Rik Bakker van het AD begon zijn verslag met het refereren aan het doelpunt van Joran.

En gisteravond bij Namen en Rugnummers van RTV Utrecht kwam hij zelfs in beeld (vanaf minuut 25.27) en hadden presentator René van den Berg en analist Gert Kruijs er een aantal lovende woorden voor over.
 

Namens de webredactie en alle G.V.V.V.-ers wensen wij Joran Hardeman heel veel succes bij de testwedstrijd die hij deze week gaat spelen bij Vitesse.

Joran Hardeman (linksvoor) was jammer genoeg geen inspiratiebron voor z'n 'grote broers'. 
Foto: Dick Gijsbertsen.