MEIDEN B1 in oprichting. Meld je aan !!

4 juni 2013

Bij G.V.V.V. wordt achter de schermen campagne gevoerd om met ingang van het nieuwe seizoen een Meiden B1 in competitieverband te laten uitkomen.
Via socialmedia en de bijbehorende "retweets" en vele  "likes" heeft de campagne om meiden van 15-16 jaar aan het voetballen te krijgen op ons fraai sportpark al veel respons opgeleverd, maar .... nog niet genoeg. We moeten nog een flink aantal speelsters aan de voorlopige selectie toevoegen om voldoende heldinnen te hebben om in competitieverband te gaan spelen.

 

- Wil jij graag voetballen bij de "LEUKSTE SPORTVERENIGING VAN VEENENDAAL" ...

- Ben je een jongedame van 15-16 jaar oud ...

- Vind je ballet en hockey maar niets ...

Meld je dan nu aan bij G.V.V.V. !


Morgen (dinsdag 4 juni) tussen 18.30 en 19.30 uur is hier een speciaal moment voor gecreëerd waarop zo veel mogelijk geïnteresseerde meiden bij elkaar zullen komen in het clubhuis. Je krijgt daar alle informatie die je maar wenst !

Inschrijven kan ook op donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur, maar lees wel even DIT artikeltje.
Meer informatie is te verkrijgen door te mailen met de club: info@gvvv.nl, maar zelf even langskomen is natuurlijk veel handiger / gezelliger / leuker !
 

* Omdat we nog niet voldoende speelsters hebben om daadwerkelijk een elftal te gaan vormen zal een aanmelding nog niet definitief zijn. 
* Je wordt door de club op de hoogte gehouden van de vervolgstappen die genomen zullen worden bij een tekort aan speelsters / aanmeldingen.
* Je mag er vanuit gaan dat er daadwerkelijk gevoetbald gaat worden als er circa 14 speelsters zijn aangemeld.