Terugblik Jeugdtoernooien 2013

3 juni 2013

Op donderdag 9 mei 2013 werd bij G.V.V.V. het D1 toernooi georganiseerd.
Dit toernooi werd gespeeld in 2 poules van elk 6 teams die onderling een halve competitie ging spelen om te kijken wie er de beste was in de poule fase.
Na de poule fase stonden kwart finales op het programma, waarna de finale ronde begon.
Het bleek al vrij vroeg in het toernooi dat de te kloppen vereniging CDW uit Wijk bij Duurstede was, maar hoe moeilijk de tegenstanders het CDW ook maakte de mannen deden er gewoon een schepje boven op waardoor zij de terechte winnaar werden van het D1 toernooi bij GVVV.
Hiervoor ontvingen zij de wissel trofee die zij in de volgende editie mogen komen verdedigen.
 


 

Zaterdag 25 mei is er het Arie Blankenspoor F toernooi gespeeld bij G.V.V.V.
Dit werd gespeeld in 6 poules van F1 tot en met de F6 waarbij gezegd moet worden dat G.V.V.V. F5 werd vertegenwoordigd door onze meiden en die hebben het verdienstelijk gedaan in hun poule.
De winnaar van vorig jaar Quick Boys kwam de wissel trofee verdedigen en mochten deze als ze wederom het toernooi wisten te winnen de wissel trofee voor de 3e keer op rij mee naar huis nemen en dus houden. Maar bij het inleveren van de wissel trofee hadden de mannen uit Katwijk ook nog een verrassing voor de toernooi commissie meegenomen 2 plastic tassen gevuld met overheerlijke vis, deze werd opgedeeld onder de scheidsrechters en andere aanwezigen die hun inbreng hadden in dit toernooi, mannen bedankt het was heerlijk! Ook tijdens dit toernooi was de te kloppen vereniging Quick Boys, want wat waren zij weer goed alleen was het wel iets moeilijker dan de vorige jaren. Overal was Quick Boys weer de beste van allemaal en mochten daarom wederom de eerste prijs in ontvangst nemen en dus de wissel trofee houden en moet de toernooi commissie opzoek naar een nieuwe wissel trofee (succes meiden).
 


 

En toen was het zaterdag 1 juni en stond het E1 toernooi voor de deur. Een toernooi met een ander begin als dat we hadden gehoopt omdat de toernooicommissie de avond ervoor te horen had gekregen dat hun vaste materiaal man, Gerard Willemsen, in de week ervoor onwel was geworden en er dus niet kon zijn om de kinderen te voorzien van limonade, de ballen klaar te hebben voor de wedstrijden en om alle andere hand- en spandiensten te verrichten.
 

Vanaf deze plek wensen wij Gerard een voorspoedig herstel toe en hopen we dat we hem weer snel op de velden bij G.V.V.V. mogen begroeten. Vol spanning meldden de 24 deelnemers zich bij de toernooicommissie om te gaan strijden wie de beste van dit toernooi zou worden. Een dag vol spanning en veel rekenwerk omdat er in 1 poule 3 teams gelijk geëindigd waren, maar de toernooicommissie loste dit staaltje knap rekenwerk perfect op zodat we op correcte wijze naar de kwartfinale ronde konden gaan. Uit de kwartfinale ronde kwam naar voren dat we de finale zouden spelen tussen DVV en Hoogland. Voor de finale betraden de spelers als ware profs het veld onder deskundige leiding van Youri, Wim en Jan op de muziek waar ook ons vlaggenschip het veld betreedt tijdens de thuiswedstrijden. De wedstrijd ging gelijk op 1-0 Hoogland, 1-1 en toen werd het 2-1 voor Hoogland wat uiteindelijk ook de eindstand van deze wedstrijd werd waardoor Hoogland de winnaar werd van het E1 toernooi 2013 en zij de wissel trofee dus in ontvangst mochten nemen en automatisch geplaatst zijn voor de volgende editie van het G.V.V.V. E1 toernooi.


 

Deze toernooien zouden nooit hebben kunnen plaatsvinden zonder hulp van vrijwilligers en sponsoren deze willen wij dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet en toewijding om deze dagen tot een groot succes te maken.
 

-          Alle deelnemers en hun begeleiding
-          Scheidsrechters
-          Kantine medewerkers
-          EHBO medewerkers
-          Materiaal mannen
-          Jeugd bestuur
-          Algemeen bestuur
-          Fotograaf

en ... Catering service het Noorden bedankt voor het heerlijke buffet na afloop van het E1 toernooi ter afsluiting van de diverse toernooien     


En natuurlijk de toernooicommissie voor hun inzet om deze toernooien te regelen en deze dagen wederom tot een groot succes te maken.
Bedankt allemaal en tot ziens bij de volgende editie van de diverse toernooien van G.V.V.V. in Veenendaal.

 

De Toernooicommissie van G.V.V.V.