Uitpuilende kantine bij ruilmiddag

29 mei 2013

Vanmiddag is de voetbalplaatjesactie van Hoogvliet en G.V.V.V. afgesloten met een enorm druk bezochte ruilmiddag op Sportpark Panhuis. Reeds een half uur voordat de ruilmiddag officieel van start zou gaan puilde het clubhuis al bijna uit haar voegen. Enorme hoeveelheden plaatjes gingen van hand tot hand en werden zorgvuldig in menig boek geplakt. Op een grote tafel werden steeds meer plaatjes verzameld en gesorteerd, andere (met name) moeders hadden alles reeds thuis in keurige stapeltjes gerangschikt en bij elkaar gebonden met een elastiekje.

 

Aan het eind van de middag kon iedereen met een compleet / vol boek naar huis gaan. Er zijn echter nog heel veel plaatjes over. Mocht jouw boek nog niet vol zijn, kom dan donderdagavond even langs in de kantine. Ook tijdens het E-toernooi van a.s. zaterdag kan je nog een poging wagen om jouw collectie compleet te maken.
 

G.V.V.V. en Hoogvliet kijken met genoegen terug op een bijzonder geslaagde verzamelperiode. Wij wensen alle spaarders veel plezier met hun volle boeken.
Wil je graag een aandenken aan jouw eigen deelname aan deze plaatjesactie hebben, kijk dan eens hier: KLIK

 


FOTO: Dennis Verwoert