Uniek Ajax Camp in Bennekom

15 maart 2013

Amsterdam, 15 maart 2013

 

Beste  GVVV-speler,

 

De Ajax Jeugdopleiding is wereldberoemd en heeft al vele grote talenten voortgebracht. Het is ook een droom van velen om als een Ajax-speler te trainen. In de zomervakantie kan dit als GVVV-speler op de velden bij VV Bennekom!

 

Van 22  t/m 26 juli organiseert Ajax Camps & Clinics bij VV Bennekom een unieke, leuke en vooral leerzame trainingsweek. Tijdens deze week staat  de techniektraining centraal. Zo leer jij dezelfde vaardigheden als Christian Eriksen en Viktor Fischer!

Jongens en meiden van 6 tot en met 16 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden op ajaxclinics.nl. De groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau,  zodat iedereen zoveel mogelijk leert. De trainingen worden gegeven door Ajax opgeleide en gecertificeerde trainers.

 


 

Naast deze unieke ervaring krijgen de deelnemers een adidas Ajax trainingsshirt, Ajax Camps & Clinics bal, een kortingsvoucher voor de Ajax-fanshop, eenmalig gratis toegang tot de Ajax Experience en een certificaat van deelname. De deelname kosten bedragen voor een hele week 299 Euro.


Wil jij  deze zomer meedoen aan dit Ajax Camp van 22 t/m 26 juli? Schrijf je dan nu in op ajaxclinics.nl

Wees op tijd want vol is vol!

 

Groet,
 

Frank de Boer

Ambassadeur  Ajax Camps & Clinics