Voorlopige indelingen jeugdteams seizoen 2013-14

8 juni 2013

Beste spelers, ouders (verzorgers) en betrokkenen bij de G.V.V.V. jeugd,

De jeugdcommissie maakt, net als vorig jaar, de indelingen kenbaar op deze website en aan de huidige begeleiding van de teams waarin de spelers actief zijn.
Op deze website kiest u in het menu "JEUGD" voor de rubriek "TEAMS", waarna boven in beeld alle categoriën zichtbaar worden.


De indelingen zijn voor het komende seizoen tot stand gekomen door het verzamelen van spelers gegevens. Ofwel, de interne scouting is het gehele seizoen actief geweest, waarbij ook de leiders en trainers in de E-, F- en JB-pupillen zijn geraadpleegd. Voor de A-, B-, en C-junioren en D-pupillen zijn de trainers nauw betrokken geweest bij het verzamelen van die gegevens. Voor de indeling van de keepers is er nauw overleg geweest met de keeperstrainers die hierover ook hun advies hebben uitgebracht.

Dit betekent niet dat de trainers en leiders uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor de nieuwe indelingen, want dat is een taak van de jeugdcommissie. De indelingen, die vanaf vandaag zaterdag 8 juni op de website van G.V.V.V. staan, zijn de leidraad voor het nieuwe seizoen. Door nieuwe aanmeldingen kan het zijn dat er nog enkele aanvullingen en wijzigingen komen. Dit zal met de betrokken spelers gecommuniceerd worden. De jeugdcommissie gaat niet in discussie over de indelingen, daar deze naar onze mening zeer zorgvuldig zijn gemaakt.
 

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en verwachten iedereen weer aan het begin van het seizoen. In de zomer zal de jeugd informatie gids verschijnen met daarin ook de trainingstijden en wanneer de diverse teams weer gaan trainen. Voor de niet selectie teams is dit in de eerste week dat de basisscholen weer gaan beginnen.


Als er interesse is om een jeugdteam te sponsoren kan er een mail gestuurd worden naar jeugdvriend@gvvv.nl


Met sportieve groeten,
G.V.V.V. jeugdcommissie
 


Opmerking webredactie: Is de naam van uw zoon/dochter foutief gespeld op de teampagina, stuurt u dan een email naar webredactie@gvvv.nl