‘G.V.V.V. C1 de terechte kampioen!’

6 april 2014

Je zult maar 13, 14 en 15 jaar zijn en afgelopen zaterdag een van je beste wedstrijden spelen tijdens je kampioenswedstrijd in de Hoofdklasse B! Degenen onder ons die ook deze ervaring hebben, weten dat dit geen logisch abc’tje is bij dit soort wedstrijden waar het dan echt kan (moet) gebeuren!

 

Jongens, wat hebben we afgelopen zaterdag genoten van jullie tijdens de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Zwaluwen Utrecht, waardoor het kampioenschap definitief “in de pocket” kwam! Met af en toe Barcelona-achtige combinaties, prachtige doelpunten en nagenoeg geen kans weggeven aan de tegenstander werd duidelijk dat G.V.V.V. C1 de terechte kampioen is! Met maar liefst 10 punten voorsprong op nummer 2 Victoria zijn ze met nog twee wedstrijden voor de boeg niet meer te achterhalen.

 

Het is nu officieel een feit: G.V.V.V. C1 KAMPIOEN Hoofdklasse B!

 

Het seizoen begon al mooi met een werkelijk fantastische bekerwedstrijd waarin DOVO C1 met 6-1 en mooi combinatiespel werd gedeclasseerd. Tegen Huizen C1 werd vervolgens al vroeg in het seizoen een 3-1 voorsprong uiteindelijk nog uit handen gegeven en verloren de jongens alsnog met 3-4. Dit was voor de jongens het teken, dit mag ons niet meer overkomen, en zijn vervolgens aan een reeks begonnen die je zelden ziet op dit niveau. Natuurlijk waren niet alle wedstrijden even oogstrelend, maar deze groep had de mentale kracht en de klasse om ook mindere wedstrijden over de streep te trekken! Zowaar een prestatie van formaat op deze leeftijd! 

                                                                                

Wat zaten er mooie wedstrijden bij, Kampong C1 thuis, oefenwedstrijd tegen Bennekom C1 (2e divisie), tweede helft Huizen C1 uit….. De jongens hebben het zelfs voor elkaar gekregen dat ook de tegenstanders vol lof waren over het professionele spel van onze jongens!

 

De kracht van dit team is dat het een mooie mengeling is van de juiste kwaliteiten en dat ze respect hebben voor elkaar en bereid zijn om het samen te doen. Met een heel groot compliment ook voor de jongens die minder hebben kunnen spelen! En dit alles onder de bezielende leiding van Arie Willemsen die samen met Wilco, Richard en Martien het optimale resultaat uit deze groep heeft weten te halen, maar vooral er voor gezorgd heeft dat deze talentvolle jongens zich met veel plezier optimaal hebben kunnen ontwikkelen, en dat G.V.V.V. trots kan zijn op deze lichting!!

 

Jongens, Arie, Wilco, Richard en Martien bedankt voor een fantastisch mooi seizoen!!

 

Met veel blauwe groeten,

 

Ouders G.V.V.V. C1

 

Trots en vol vreugde kwamen de jongens, met trainer Arie Willemsen voorop, aan op eigen sportpark.