Arie Blankenspoor F-toernooi op 24 mei gaat niet door

19 mei 2014

Tot mijn grote spijt moet ik u melden dat het F-toernooi op zaterdag 24 mei 2014 helaas niet door kan gaan. Aanstaande zaterdag speelt het eerste elftal van G.V.V.V. om 13.00 uur de beslissingswedstrijd om het kampioenschap in de zaterdag Topklasse in Volendam tegen SV Spakenburg.

Een grote stoet bussen zal al in de loop van de ochtend vertrekken richting Volendam waarbij ook een groot aantal vrijwilligers en stewards ingezet moeten worden om dit in goede banen te leiden. Tevens zijn een groot aantal scheidsrechters ook steward bij G.V.V.V. en hebben die helaas al af moeten zeggen voor hun medewerking aan dit toernooi.

Mede doordat veel leden, trainers, leiders en verdere aanhang deze wedstrijd om het zaterdagkampioenschap bij de amateurs gaat bezoeken, komen we organisatorisch in de problemen. Hierbij is ook nog gedacht om externen van buiten de vereniging in te schakelen, maar omdat het om ons eigen toernooi gaat hebben we als jeugdbestuur in samenspraak met de toernooicommissie besloten om het toernooi eenmalig vanwege deze unieke wedstrijd geen doorgang te laten vinden.

Wij als jeugdbestuur vinden dit zeer treurig, met name voor de jeugdige spelers, maar wilden toch zo ruim mogelijk van tevoren onze beslissing bekend maken.

 

Voor volgend seizoen zullen we zeker weer de voorbereidingen gaan treffen voor het F-toernooi, maar helaas nopen de omstandigheden zoals hierboven beschreven ons tot dit besluit.

 

Rene van Maasakkers, jeugdvoorzitter G.V.V.V.