B4 in het nieuw gestoken door De Vries & Partners

30 november 2013
De goede ontwikkelingen van de B4 heeft ook de interesse gewekt van sponsors. Wie wil er nu niet dit topteam (zie ook de teampagina) sponsoren?
Het elftal speelt al vele jaren samen en dit seizoen draaien ze wederom in de top mee.
 
De huidige kleding was versleten, de ouders hebben er de afgelopen maand voor gezorgd dat het team met nieuwe shirtjes, broekjes en kousen er weer tiptop bij lopen.
De Vries & Partners heeft er voor gezorgd dat de B4 sinds vandaag ook voor en na de wedstrijd er netjes bijlopen, door middel van het schenken van de trainingspakken.
 
Wij zijn hier super blij mee en zullen dit met Trots dragen.
 
 
De Vries & Partners is het bedrijf van Robert de Vries en is gevestigd in Veenendaal. Zijn opdrachtgevers zijn de Partners, want samen bouw je aan resultaat. Het werkgebied voor bedrijfsovername advies en fusie trajecten bestaat uit de provincies Utrecht, Gelderland, Overijssel en Noord Brabant (midden-Nederland, Veluwe, Gelderse Vallei, Utrechtse Heuvelrug, de Betuwe en Knooppunt Arnhem Nijmegen). Onze normen en waarden zijn uitgangspunt voor al onze handelingen. Daarbij willen wij ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier.   
 
Afspraak = afspraak
Wij staan voor helderheid en duidelijkheid. Er geldt een vast tarief. Voor u is het klip en klaar wat onze dienstverlening  gaat kosten. Er komen geen verrassingen achteraf en u krijgt geen rekening voor leegloopuren. Wij zijn uw vertrouwenspersoon, klankbord en coach. Het is onze uitdaging om ú succesvol te laten worden. 
 
Wij hebben kennis van de meest uiteenlopende branches. Van familiebedrijven tot de zorgsector. Van MKB tot Media. Toch werken wij ook graag in nieuwe branches. Soms is het juist goed geen kennis van de branche te hebben. Je kunt tot verrassende inzichten komen. U vindt hier een overzicht van branche ervaringen.
 
Met een financiële achtergrond, interesse in ondernemen en een gezonde dosis Hollandse nuchterheidis Robert de Vries allround specialist geworden. Hij heeft vakkennis op veel gebieden. Hier een compleetoverzicht van activiteiten. 
 
Onafhankelijkheid, kwaliteit en full service
Deze drie dingen vinden wij enorm belangrijk. Onafhankelijkheid, omdat er geen sprake mag zijn van belangenverstrengeling, bevoorrechting of andersoortige verplichtingen. Kwaliteit, omdat het vakgebied van fusies en overnames voortdurend in beweging is. Full service, omdat wij de know how in huis hebben voor alle fasen in koop-,verkoop- en herstructureringsprocessen.  
 
Portfolio en klantreacties 
Wilt u meer van ons weten? Kijk dan op www.devriesgroep.com
 
 
Namens de spelers van G.V.V.V. B4, willen wij Robert en Petra de Vries heel hartelijk bedanken voor het sponsoren van de trainingspakken
 
Alex van Haaren en Wim Braafhart