Brenda Dekker komt de coördinatie van het meisjesvoetbal versterken

24 mei 2014

Het meiden voetbal binnen G.V.V.V. groeit in een razend tempo. Zoals het er nu naar uitziet hebben we volgend seizoen maar liefst 8 jeugd teams. Elke donderdag komen er nog steeds nieuwe aanmelding binnen. En ondertussen is deze afdeling gegroeid tot over de 100 meisjes.

 

We zijn zelfs bezig om aankomend seizoen te starten met een 1ste dames elftal, Cor van Doorn, hoofd wedstrijdzaken van het senioren bestuur, is daar druk mee bezig. Het coördineren van dit alles is bijna niet meer alleen te doen. Dus ben ik op zoek gegaan naar versterking.

 

Deze heb ik gelukkig gevonden in de persoon van Brenda Dekker. Brenda heeft hier al enige jaren ervaring mee bij Renswoude. Ze blijft ook gewoon haar werkzaamheden bij Renswoude uitvoeren. Dit is goed te combineren met de werkzaamheden die ze bij G.V.V.V. gaat doen.

 

Brenda is voor vele G.V.V.V.-ers zeker geen onbekende. Ze kwam als klein meisje al heel vaak met vader Harry – een echte blauwe in hart en nieren - bij G.V.V.V. en zij bezocht, en bezoekt nog steeds, meer dan regelmatig de wedstrijden van ons vlaggenschip.

Brenda Dekker gaat zich voornamelijk bezig houden met de meiden van de E- en F-pupillen.

Samen gaan wij ervoor zorgen dat G.V.V.V. ook met het meisjes/dames voetbal nog bekender en beter gaat worden dan dat het nu al is.

 

Hierbij wil ik namens G.V.V.V. en mijzelf Brenda van harte welkom heten binnen onze mooie club.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Marco Gerritsen (Coördinator meisjes voetbal).