C-junioren stappen over naar Digitaal Wedstrijdformulier

8 april 2014

De KNVB is recent gestart met het uitbreiden van het gebruik van het Digitaal Wedstrijdformulier (DWF). Na de senioren, zullen nu geleidelijk alle jeugdspelers het DWF gaan gebruiken. Alle formulieren die voorheen op papier werden ingevuld zullen nu via de computer ingevuld worden, hierdoor kan de KNVB de gegevens onder andere sneller verzamelen. 

 

Op zaterdag 29 maart jl. zijn alle D-pupillen gestart met het gebruiken van het Digitaal Wedstrijdformulier. Deze start is zonder enige problemen verlopen, en is heel gebruiksvriendelijk. Verschillende personen uit het jeugdbestuur hebben de betrokken leiders en trainers geïnformeerd en begeleid in het gebruik hiervan, wat snel werd begrepen. Ook het scheidsrechterskorps is bekend met het Digitaal Wedstrijdformulier. 

 

De C-junioren zullen aanstaande zaterdag, 12 april, starten met het gebruik hiervan. Alle bondsteams, die nodig zijn om spelers in een team op het DWF toe te kunnen voegen, zijn recent door G.V.V.V. toegevoegd en ingedeeld per team. Hier hebben de trainers en leiders dus geen omkijken meer naar. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een eigen inlogcode voor alle trainers en leider, zodat de trainers en leiders ook thuis het formulier al in kunnen vullen. Hierdoor hebben zij er op de zaterdag helemaal geen werk meer aan.

 

De B-junioren is de volgende groep die met het DWF te maken krijgen, voor hen gaat het op 19 april in werking. De A-junioren zijn de laatste groep, pas vanaf 3 mei geldt het voor deze jeugdigen. 

 

Elke zaterdagochtend zullen de aanwezigen van het jeugdbestuur de leiders en trainers begeleiden en helpen met hun vragen. Mochten er voor deze tijd vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met Mohamed Issaoui of Youri van Doorn. Zij helpen u graag!