De nieuwe (blauwe) kamer van Jasper

7 november 2013

In de week dat G.V.V.V. moest aantreden tegen ADO Den Haag liep Jasper van de Pol samen met zijn moeder op de parkeerplaats van sportpark Panhuis. Hij had er net een training met zijn elftal, de E3, opzitten. Eerder die week had hij ook al keeperstraining gehad, nog een keer getraind en de hierboven genoemde wedstrijd bezocht.
"Mam, dit is al de vierde avond dat ik bij G.V.V.V. ben. Ik kan hier wel gaan wonen."

Het toeval wil dat de week erop besloten werd om de kamer van Jasper onder handen te nemen. Hoe wil je je kamer hebben. "Ik wil een G.V.V.V.-kamer" sprak Jasper resoluut. Op dat moment ging het klussen beginnen. Muren werden blauw geschilderd, het G.V.V.V. dekbed was er al, er moest een G.V.V.V.-lamp komen en er moesten twee lijsten met het G.V.V.V. logo aangeschaft worden. Hiervoor had men een groot formaat logo nodig en er werd bij de webredactie aangeklopt. Het logo konden ze uiteraard krijgen, op één voorwaarde: De webredactie wilde het resultaat op foto's zien.

Jasper is zo'n grote fan van G.V.V.V.: Hij speelt wekelijks zijn partijtjes met de E3 (Jasper keept), gaat met veel plezier naar de (keepers)trainingen en hij gaat elke zaterdag bij het eerste kijken. En niet alleen de thuiswedstrijden, ook de uitwedstrijden bezoekt hij allemaal met zijn opa Jaap Septer.

Afgelopen zaterdag behaalde G.V.V.V. de periodetitel. Jasper was erbij en juist die dag was zijn kamer klaar. Hij heeft nog nooit zo lekker geslapen.
 


Jasper, trots als een (blauwe) pauw.


Het (blauwe) resultaat mag er zijn.