De Toernooicommissie presenteert programmaboekjes

28 april 2014

De toernooicommissie van G.V.V.V. bestaande uit de dames Brenda van Kooten, Anja Horden en Anita van Ooijik en uiteraard hun hulpen achter de schermen, hebben de laatste maanden niet stil gezeten en zijn druk in de weer geweest om de drie toernooien, die jaarlijks bij G.V.V.V. worden gehouden, weer vol en tot in de puntjes in orde te krijgen. En zo te zien aan de programmaboekjes die wij u hierbij presenteren is dat weer, althans qua voorbereiding, voor de volle 100% gelukt.

Nu maar hopen op mooi weer op zaterdag 24 mei, donderdag 29 mei (Hemelvaartsdag) en zaterdag 31 mei, waarbij tevens alle uitgenodigde voetbalverenigingen met een goed humeur naar het sportpark Panhuis afreizen, dan kan niets succesvolle toernooien meer in de weg staan.

 

Op donderdag 29 mei vind het Piet Scholtstoernooi plaats voor D1-pupillen. Dit toernooi is vernoemd naar onze oud voorzitter, en tevens enige ere voorzitter van G.V.V.V., Piet Scholts, die in 1970 is overleden. Dit toernooi is verreweg het oudste en meest bekende want dit startte in 1971 voor de eerste keer en is sindsdien niet meer weg te denken. Eerst was dit toernooi bedoeld voor A1-junioren, maar omdat die vaak op Hemelvaartsdag moesten inhalen en daardoor moesten afzeggen is er in 2007 besloten om er een D1-pupillen toernooi van de maken. 

Programmaboekje.

Klik hier!!

 

De toernooien reeks start op zaterdag 24 mei en dan is de beurt aan de jongste jeugd, de F-pupillen. Vijf clubs komen dan met hun F1 t/m F6 naar Veenendaal om de strijd aan te binden met diezelfde teams van de organiserende vereniging. Dit toernooi is vernoemd, en daarmee een eerbetoon aan, de grote animator hiervan, Arie Blankenspoor, die in 1992 aan de wieg stond, maar helaas veel te vroeg in 2004 overleed. Meestal komt zijn vrouw Wil, die het toernooi nog een aantal jaren na het overlijden van Arie samen met zoon Ben organiseerde, de prijzen uitreiken.

Programmaboekje.

Klik hier!!

 

Het toernooiseizoen wordt op zaterdag 31 mei afgesloten met veruit de meeste deelnemers, want dan komen er liefst 17 voetbalverenigingen uit heel het land naar de blauwe zijde van het sportpark Panhuis om in drie poules van zes, met daarna nieuwe poules om de plaatsen 1 t/m 6, 7 t/m 12 etc. verder te strijden tot er bekend is wie er met de wisseltrofee naar huis mag. Dit toernooi is opengesteld voor deelnemers is de leeftijd 8 t/m 10 jaar, ofwel E-pupillen.

Programmaboekje.

Klik hier!!