G.V.V.V. D1 wint oefenduel van Vitesse Arnhem D2 (nu met foto's)

11 oktober 2013

Op maandag 23 september was het dan zover. De wedstrijd tegen Vitesse D2. De jongens hadden er allemaal enorm veel zin in om tegen dit elftal te spelen. In het team van Vitesse speelt Michael Epskamp. Hij speelde tot vorig seizoen bij G.V.V.V. D1, dus de meeste jongens kennen hem heel goed en dat maakte het nog leuker.

 

 

We vertrokken om 16.45 uur met de spelersbus naar Arnhem. Onze chauffeur Eric Ariesen bracht ons veilig naar Papendal. Daar aangekomen zagen we een enorm mooi en nieuw complex. Supergaaf! Nadat onze jongens een poosje het complex hadden bewonderd, was het tijd om naar de kleedkamers te gaan om voor te bereiden. Ook de staf van G.V.V.V. D1 met Kevin (trainer), Eric (leider), Ed (leider) en Hassan (lijnrechter), maakte zich op voor het laatste overleg.

 

Toen was het tijd om het veld op te gaan. Het team van Vitesse D2 was al aan het inspelen. G.V.V.V. deed hetzelfde en daarna was ‘matchtime’! Eerst nog even bij elkaar voor de groepsyell en daarna lekker voetballen.

 

Gelijk in de 4de minuut ontstond er een kans voor G.V.V.V. die ook direct benut werd. Dennis gaf een assist aan Sander en die maakte het eerste doelpunt! Het publiek ging gelijk uit hun dak en de D1 nog veel meer!! De coach van Vitesse zette zijn team weer in positie en coachte zijn elftal om rustig op te bouwen en het eigen spel te blijven spelen.

 

Echter in de 34ste minuut was het weer raak voor G.V.V.V. De jonge heren voetballers vochten als leeuwen en hun harde werk werd dan ook beloond met de 2-0. Sander raakte hem goed en de bal vloog achter de keeper in het goal!!!

 

Het was een leuke wedstrijd waarin beide partijen fanatiek aan de bal waren en waarbij de beide kemphanen uitstekend gecoacht werden. In de 44ste minuut was het echter raak voor Vitesse. 2-1! Oei, dan wordt het ineens wel weer erg spannend.

 

Maar in de 60ste minuut werd de wedstrijd dan toch beslist. Koen gaf een assist aan Robin en die kon de bal simpel in het doel van Vitesse schieten. 3-1

 

Toen was het feest natuurlijk compleet. Blauwen, Blauwen, klonk het in koor!!!!

 

 

Nadat het eindsignaal had geklonken kon de overwinning uitbundig worden gevierd en dat ging daarna nog even door. De hele weg terug in de bus hebben de jongens gezongen en was het super gezellig!!

 

Gina van Hunnik.