G.V.V.V. D3 wint D-toernooi in Putten

1 juni 2014

Onder perfecte weersomstandigheden werd gisteren afgereisd naar Putten voor een toernooi op het prachtige sportpark van SDC Putten. Er moesten 5 wedstrijden van 15 minuten worden afgewerkt in een poule met D-elftallen van Unicum (Lelystad), Dindua (Enkhuizen), SDCP (Putten), SDVB (Barneveld) en WHC (Wezep).

 

G.V.V.V. begon direct sterk door de eerste wedstrijd tegen SDCP met 4-0 te winnen. Bij het tweede potje tegen Dindua kregen onze jongens wat meer tegenstand, maar ook die werd met 1-0 gewonnen. Tegen Unicum liep het wat minder, er moest genoegen worden genomen met een 0-0 gelijkspel. Intussen was al duidelijk geworden dat WHC de te kloppen ploeg zou zijn. Maar eerst moest worden afgerekend met SDVB. Als er met minstens twee doelpunten verschil zou worden gewonnen, zou een gelijkspel tegen WHC genoeg zijn voor de toernooiwinst. In het beschikbare kwartiertje werden de jongens uit Barneveld weggespeeld. Door onder andere een loepzuivere hattrick van Bilal kwam de eindstand uit op maar liefst 5-0.

 

Doordat WHC en G.V.V.V. elkaar in de laatste wedstrijd terecht in evenwicht hielden (0-0), ging de winst van dit toernooi met 10 doelpunten voor en 0 tegen naar de blauwen en kon een mooie beker meegenomen worden naar Veenendaal.