G.V.V.V. E8 in het nieuw gestoken door Qbil Software

25 november 2013

Korte tijd geleden is de E8 van G.V.V.V. in prachtige nieuwe tenues gestoken. Dit enthousiaste elftal was de competitie niet al te succesvol begonnen, maar heeft zich in de loop der tijd prima weten te ontwikkelen.  Na die stroeve start werden er  de nodige overwinningen behaald, wat heeft geresulteerd dat de jongens momenteel zijn terug te vinden in het zogenaamde linkerrijtje.

Op de achterkant van het nieuwe shirt is het logo van Spieren voor Spieren zichtbaar.

 

Op de voorkant prijkt het logo van het bedrijf wat het mogelijk heeft gemaakt dat de jongens er nu zo keurig bij lopen: Qbil Software.

 

Qbil biedt al sinds 2004 een unieke ERP commodity trade oplossing voor bedrijven in de commodity business: handelend in oliën en vetten, melk en zuivelproducten, diervoeder, levensmiddelen, granen, cacao & koffie, kunststoffen & plastics en chemische grondstoffen.
Commodity traders hebben hun volledige aandacht. U merkt dit doordat de Qbil professionals allen uw business begrijpen en de taal van de commodity trader spreken. Als succesvol, zelfstandig Nederlands bedrijf met in-house ontwikkeling in Veenendaal, werken ze dagelijks aan nog betere oplossingen voor de grondstoffen handel van hun toonaangevende klanten. Qbil is gevestigd op De Vendelier 1 te Veenendaal en meer informatie is terug te vinden via www.qbil.nl

 

Staand v.l.n.r.: Nico van Hoeflaken (leider/coach), Issam van Riessen, Marvin Belder, Yassine el Fakiri, Melle van Hardeveld, Wouter van Roekel, Hikmet Once (sponsor)

Zittend v.l.n.r.: Ilias Aarrass, Ayoub Essalki, Hamza Zaabat, Artin Uka, Rens van Hoeflaken, Tarik Once