G.V.V.V. F1 door sponsors in het nieuw gestoken

24 november 2013
Niet alleen het eerste team van G.V.V.V. weet interesse van sponsors te wekken, ook de mannen van de F1 hebben zich bij sponsors in de kijker weten te spelen.
 
De F1 wilde niet zomaar met iedereen in zee gaan, want het blauw mag niet zomaar te grabbel worden gegooid. Uiteindelijk heeft de F1 in Bouwbedrijf E. Brouwer en Olenz notarissen twee sponsors gevonden waarmee een prachtige samenwerking is aangegaan. 
 
           
 
De uitstekende naam en faam en hun oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen van deze Veense bedrijven was daarbij een belangrijke factor. De aanvoerder van de F1 hierover: "het gaat niet alleen om mooie tenues, wij willen ook wat uitdragen. In de eerste plaats zijn wij voetballiefhebbers en gaat het spel voor alles, maar wij hebben daarbij ook oog voor hen die door spierziekten niet kunnen sporten zoals wij. Dat wij samen met onze sponsors Spieren voor Spieren kunnen steunen is des te mooier”
 
De sponsors beamen dit. “De F1 is een leuk team met talentvolle spelers. Het is leuk om te zorgen dat zij er als team verzorgd uitzien in mooie tenues, maar het gaat om meer. Het sponsorprogramma van G.V.V.V. sluit daar goed op aan. Het mooie van dit nieuwe programma is dat niet alleen het team volledig gekleed wordt, maar dat ook andere jeugdelftallen profijt hebben. Het is goed dat G.V.V.V. ook oog heeft voor teams die nog niet direct een eigen sponsor hebben of niet mee kunnen doen met verschillende toernooien. Dat Spieren voor Spieren daarbij ook nog eens club-breed ondersteund wordt, is helemaal fantastisch.  Het geeft ons ook een goed gevoel dat wij door sponsoring van 1 team zo meerdere doelen ondersteunen. Het is voor ons als sponsors ook fijn dat alles vanuit G.V.V.V. geregeld wordt. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en G.V.V.V. het hele pakket ook nog eens scherp aanbieden. We hebben daardoor besloten niet alleen wedstrijdtenues, maar ook trainingspakken en rugzakken te sponsoren. Wij kijken als sponsors uit naar een mooi voetbalseizoen!”
 

Staand van links naar rechts: Nathan Polman,  Cas van Holland, Nathan Faber, Dinand van Kooten, Raphaël Hoekstra, Wim Zaaijer (coach)
Zittend van links naar rechts: Rayan el Fakiri, Bas Schoeman, Collin Brouwer, Koen Zaaijer, Eren Cingil