G.V.V.V. meisjes ME2 in nieuwe trainingspakken

17 oktober 2013

 

Nog steeds is meisjes voetbal de snelst groeiende teamsport in Nederland. Bij G.V.V.V. steken ze veel tijd en energie in de ontwikkeling van de meisjesafdeling binnen de club. Binnen 3 jaar tijd is het ledental van de meisjes van 0 naar 78 gegaan. En nog steeds komen er nieuwe aanmeldingen.

Een mooi voorbeeld van echte liefhebbers van de voetbalsport is het meidenteam van de ME2.  Vorig jaar kampioen in de jongenscompetitie, en dit jaar als eerstejaars E bovenin meedraaien in de meisjes E-competitie.

Dit team is inmiddels een echt vriendinnenteam geworden waar plezier en resultaat hoog in het vaandel staan. Het succes van dit team is ook bij de regionale sponsors niet onopgemerkt gebleven. Kousen, broekjes en shirtjes zijn gesponsord door koeriersbedrijf DSA Express uit Ochten.

Professionele voetbaltassen zijn ter beschikking gesteld door het Veenendaalse bedrijf Bert Heykamp keuken en badkamers montage.

Vorige week volgde een derde sponsor. Dit maal werden de meiden in mooie blauwe trainingspakken gestoken door het bedrijf IMC Computer Products B.V. uit Nijkerk.

Uiteraard zijn de meiden erg blij met deze sponsors en zullen ze zeker niet naast hun schoenen gaan lopen nu ze zoveel positieve aandacht hebben. Want lekker, sportief en zo goed mogelijk voetballen blijft het belangrijkste. Zo hebben niet alleen de meisjes hun weg naar de voetbalclub gevonden maar ook de sponsors.

Nieuwe meisjes en sponsors zijn nog steeds van harte welkom bij de ‘blauwe club’ van Veenendaal, G.V.V.V.

 

Marco Wiedeman (trainer).