Internationaal jeugdtoernooi bij G.V.V.V.

29 juni 2013

Dankzij goede buitenlandse contacten wordt er zaterdag 6 juli bij voetbalvereniging G.V.V.V. een internationaal jeugdtoernooi (spelers geboren in 2002) georganiseerd.
 

In samenwerking met organisatiebureau Winning Mood krijgt het Veenendaalse publiek een aantrekkelijk deelnemersveld voorgeschoteld. Naast een eigen jeugdteam van G.V.V.V. komen er ook 2 jeugdteams uit Qatar. Zij zijn hier vanaf 21 juni tot 7 juli en volgen een intensief trainingskamp met trainingen en wedstrijden tegen BVO en top amateurteams in hun eigen leeftijdscategorie. Dit toernooi is o.a. een onderdeel van het trainingskamp dat Winning Mood organiseert voor Aspire Academy teams uit Qatar. Aspire is de beste en grootste sportacademie in het Midden-Oosten.
 

De overige deelnemende teams zijn: vv Actief, Twello, DVS’33, DESK en Bennekom. De teams worden verdeeld in 2 poules van 4 teams, er wordt 9 tegen 9 gespeeld en de wedstrijden duren 2 x 15 minuten. Het aanvang van het toernooi bij G.V.V.V. op Sportpark Panhuis is 11.00 uur en de toegang is gratis.