Jeugdsponsoring G.V.V.V.

11 juli 2013
Eigen shirt G.V.V.V. voor alle jeugdspelers met daarop het goede doel:
 
Alle jeugdvrienden (jeugdsponsoren) van G.V.V.V. stellen de jeugd in staat om te voetballen met een goed doel op hun shirt: Spieren voor Spieren. Hiermee benadrukt G.V.V.V. haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door alle kinderen te laten zien dat je blij mag zijn als je gezond bent en kan voetballen.  Een gedeelte van de sponsorinkomsten zal aan Spieren voor Spieren worden geschonken en gedurende het jaar zullen er ook samen met de jeugdteams activiteiten worden georganiseerd voor Spieren voor Spieren.
 
Er is bewust voor gekozen om achter op de shirts het logo Spieren voor Spieren te drukken zodat alle spelers zich ook zichtbaar inzetten voor het goede doel. De namen of logo’s van de teamsponsors worden voor op het shirt gedrukt. Teamsponsors kunnen er voor kiezen om een dubbele sponsoring te doen door ook trainingspakken en of tassen met hun eigen naam te sponsoren. Hiermee is de sponsor ook zichtbaar rondom de wedstrijden van het team. In overleg met de jeugdvrienden (jeugdsponsor commissie) kan  er gekozen worden om een extra sponsor bij een team in te zetten die de trainingspakken sponsort. Voor de jeugdselectie teams zoeken we sponsors die het volledige tenue, trainingspakken en tassen  sponsoren. Bij de E en F teams hebben we selecties van 10 spelers en bij de A, B,C en D teams hebben we selecties van maximaal 16 speler.  Door een jeugdteam te sponsoren wordt u direct betrokken bij de activiteiten van de vereniging en kan u uw naam op allerlei manieren uitdragen.  U kan er ook voor kiezen om jeugdvriend van G.V.V.V. te worden door jaarlijks een kleine bijdrage te doen. Met behulp van veel jeugdvrienden kunnen we veel extra zaken voor de jeugd organiseren en u ondersteund hiermee ook het goede doel Spieren voor Spieren.
 
De aanschaf en opdruk van alle kleding verloopt via de vereniging. De kleding blijft  eigendom van de vereniging en zal minimaal 2 seizoenen gebruikt worden.  
 
De jeugdvrienden van G.V.V.V. maken het mogelijk om naast een uniforme kledinglijn binnen de vereniging om extra activiteiten te organiseren voor de jeugd. De vrienden van de jeugd zijn ondernemers, ouders en belangstellenden, die de jeugd van G.V.V.V. een warm hart toedragen. Als werkgever kan u aangeven dat u het sporten van de kinderen van uw medewerkers ondersteund en bijdraagt aan het goede doel: 
 
 
Om meer mogelijk te maken voor de ontwikkeling en het voetbalplezier van alle jeugdspelers bij G.V.V.V. van de selectie teams tot en met alle lagere jongens en meisjes teams worden tal van extra activiteiten opgezet zoals:
 
- Investeren in de opleiding en het niveau van alle jeugdtrainers; ook voor de lagere teams
- Het betrekken van specialisten en deskundigen bij trainingen en voor het geven van clinics en workshops
- Het beschikbaar stellen van een bijdrage voor het organiseren van bijzondere activiteiten, zoals sterk bezette toernooien, voetbalkampen en speldagen.
- Het invoeren en gebruik van digitale informatie zoals schermen waarop uitslagen en standen van de competities vermeld staan.
- Het organiseren van bijeenkomsten rondom spelregels en opleiding van jeugdscheidsrechters
- Het aanschaffen van extra trainingsmiddelen en ondersteuning trainers met de nieuwste trainingsmethodes.
- Het ondersteunen van de activiteiten van de J.O.C.:  Jeugd Ontspannings Commissie 
 
Daarnaast willen we bijdragen in het ontwikkelen van een stuk bewustwording bij de jeugd van G.V.V.V. voor mensen die het in het leven, qua gezondheid minder getroffen hebben. Dit door het stimuleren van acties voor Spieren voor Spieren.
 
Voor meer informatie kan u terecht bij:
 
Evert van Rhee: 06 – 46 45 87 82
 
Download bovenstaande tekst: hier.
 
Opgave formulier Jeugdvriend van G.V.V.V.: klik