Meisjes G.V.V.V D1 geheel in het nieuw gestoken

22 oktober 2013

Afgelopen zaterdag ontving het MD1-elftal van G.V.V.V.  van directeur Gert A. Henken van Steenhandel Nederland een compleet nieuwe outfit. De meisjes lopen er nu weer piekfijn bij, wanneer zij hun duels tegen de ‘lady’s’ van andere voetbalverenigingen zullen gaan afwerken.

 

Eerder dit seizoen hadden zij al de beschikking gekregen over trainingspakken, voetbaltassen en regenjacks. Deze items waren gesponsord door Pieter Valkenburg Party Verhuur, Dick Diepeveen Stukadoors- en afbouwbedrijf en Rinie van Ginkel Bouw- en afbouwfirma. Dit betekent dat de dames er ook buiten het voetballen om, goed verzorgd bij lopen.

 

Gelukkig zijn de meiden absoluut niet bang voor een vies shirtje of broekje, want aan inzet op de groene (kunstgras) velden is zeker geen gebrek. Het team, dat onder leiding staat van de trainers Michel Meijer en Rinie van Ginkel, voeren met de maximale winst van 15 punten uit vijf duels, en een doelsaldo van 25 voor en 5 tegen, de competitie in de 1ste klasse aan.  

 

Daarnaast kunt u zien op onderstaande afbeelding dat ook G.V.V.V. MD1 haar wedstrijden speelt in het nieuwe tenue van Spieren voor Spieren. Steeds meer elftallen komen uit in dit tenue. Het streven van G.V.V.V. is dat binnenkort elk elftal hierin de wedstrijd zal spelen. Onder andere genoemde sponsoren van G.V.V.V. MD1 hebben ervoor gezorgd dat de MD1 dit vanaf heden al kan.

 

Het MD1- elftal bedankt hierbij alle sponsoren heel hartelijk voor hun fraaie giften, zij zullen gaan proberen gedurende de rest van het najaarsseizoen de eer van G.V.V.V. (MD1) hoog te houden.

 

Staand v.l.n.r. : Angela van Amerongen, Aniek Rijnsburger, Lieke Rijnsburger, Esmee Henken, Larissa van der Hoef, Lisa Heykamp, Fleur van de Broek, Anne van Ginkel en Iris Valkenburg.

Zittend v.l.n.r. : Petra van Kaaden, Maaike Diepeveen, Demi van der Meijden, Dewi Meijer, Sabine Gerritsen en Thirsa Murk.