Mohammed Issaoui heeft ‘Oog voor Veenendaal’

12 oktober 2013

Dit was afgelopen week de kop van een artikel op de gemeente pagina in de Veenendaalse Krant. En oog voor G.V.V.V., zouden we gelijk aan deze titel willen toevoegen.

Want Mohammed Issaoui kreeg deze prijs met oorkonde uitgereikt door wijkwethouder Hans Bouwmeester. Over het hoe en waarom leest u hieronder.

Maar Mohammed is ook een echte ‘blauwe’, want niet alleen in z’n woonwijk maakt hij zich meer dan verdienstelijk, dit geldt ook voor onze club waar hij al jarenlang lid van is.

Mohammed vervult niet alleen de rol van coördinator voor de A- en B-junioren bij G.V.V.V., maar is tevens trainer van de ‘meiden’ van het MC1-team, wat hij trouwens samen doet met zijn zoon, Mohammed Issaoui jr. Dus jong geleerd, oud gedaan.

De gemeente Veenendaal wist waarschijnlijk ook dat Mohammed sr. een echte ‘blauwe’ is, want de titel, de inleiding en de tussenkop waren keurig in het blauw vermeld.

 

Op deze plaats feliciteren wij ‘Mo’ namens alle ‘blauwen’ van harte met het behalen van de welverdiende prijs en hopen dat hij ook nog vele jaren zijn diensten zal blijven geven aan onze, wellicht wel, leukste voetbalclub van Nederland.