SBO steekt MC1 in het nieuw

2 maart 2014

Johan Pasveer, van SBO, heeft recent de MC1 van G.V.V.V. volledig in het nieuw gestoken. Zo is het aantal elftallen dat loopt met de prachtige nieuwe tenues van Spieren voor Spieren weer wat verder uitgebreid. 

 

Ruim 25 jaar is SBO actief in de bouw en infra met de diverse specialistische technieken, weliswaar niet altijd onder dezelfde naam. Het is begonnen onder de naam BV Aannemingsbedrijf NBM, afdeling SBO, waarbij SBO stond voor Sport, Bedrijfsvloeren en Onderhoudstechnieken, met hierin weer aan aparte tak gietasfalt. In de loop van de jaren zijn er meerdere technieken bij SBO ontwikkelt voor bedrijfsvloeren zoals de vloeistofdichte voorzieningen bij tankstations e.d. zodat de naam SBO veranderde in Specialistische Bedrijfsvloeren en Onderhoudstechnieken BV. Echter bleef er altijd een aparte tak die zich alleen bezig hield met het verwerken van gietasfalt. Vanuit dit specialisme gietasfalt zijn ook de technieken van het vullen van voegen en scheuren in asfalt verder ontwikkelt. Het toepassen van diverse kunststoffen als slijtlagen op bruggen behoorde tot de specialiteit van deze afdeling.

 

Achterste rij v.l.n.r. Mariam Pasveer, Ellen van Stempvoort, Maaike van Eldik, Kirsten Peeters, Linday Hofman en Naomi van Hal.

Middelste rij v.l.n.r. Johan Pasveer (sponsor SBO), Tessa Pol, Mulaika Landman, Britney van Berkel, Aimee Langenberg, Eline Zwaan en Maaike Spies. 

Voorste rij v.l.n.r. Erika Diepeveen, Mohamed Issaoui Jr. (Trainer), Mohammed Issaoui Sr. (Trainer), Soraya van Gaal, Jan van Eldik (Trainer), Roel van Donselaar (Leider) en Romy Donselaar.

Op de foto ontbreken Esther Treffers, Rosa van Laar (keepster) en Shanika Landman.