Sinterklaasfeest

1 december 2013
Ook dit jaar bezocht Sinterklaas de allerkleinsten (Jong Blauw) en de F-jeugd van G.V.V.V.
In de kantine zaten maar liefst 91 kinderen te wachten op de komst van de Goedheiligman en twee zwarte Pieten. Maar voor het zover was lieten Pieten zien dat ze veel meer kunnen dan over de daken lopen en cadeautjes in de schoorsteen doen. Deze Pieten bleken ook echte dokters te zijn. De kinderen kregen een geweldige voorstelling voorgeschoteld waarin de Pietendokters een zieke clown probeerden beter te maken. Hij bleek een rode neus met witte stippen te hebben!
Na een spannend avontuur is het de Pieten gelukt en kreeg de clown zijn vertrouwde rode neus weer terug.

Na een glaasje Ranja en een speculaaskoek was er onverwachts bezoek van Guno, dé G.V.V.V. mascotte! Er werden onder leiding van Guno zelfs al oefeningen gedaan voor de wedstrijden van morgen! En terwijl Guno ons weer verliet werden de sinterklaasliedjes ingezet.
Niet lang daarna was het grote moment daar. Sinterklaas was gesignaleerd op de Blauwe zijde van Sportpark Panhuis. Onder luid gezang betrad de Sint met z'n gevolg de kantine van G.V.V.V. Verschillende kinderen werden door Sinterklaas naar voren geroepen. Zo ook de drie winnaars van de kleurwedstrijd die allen een mooie prijs kregen.

Na het uitdelen van de cadeautjes aan alle kinderen werd er afgeteld en mocht iedereen tegelijk het cadeautje openmaken en verschenen er volop blije gezichtjes! Na het uitzwaaien van de Sint was het feest weer afgelopen en kijken we vol verwachting uit naar 5 december als het pakjesavond is.
 
Hier is de link naar foto’s van het Sinterklaasfeest.