Slotfeest 2013 weer een groot feest!

24 juni 2013

Vrijdag om 17:00 uur was het dan eindelijk zover, het slotfeest 2013! Voor 16:30 uur stonden er al kinderen te trappelen voor de poort om hun slaapplaatsen in te richten.
Al snel waren alle 153 kinderen op het sportpark aanwezig en kon het feest beginnen. Het vrijdagavondprogramma werd traditiegetrouw in ere gehouden: patat eten, toernooi spelen en dropping!

 

Omdat er zo veel kinderen waren was het niet meer mogelijk om met z’n allen op hetzelfde tijdstip in de kantine  te eten. De groep werd daarom in tweeën gesplitst. Eerst gingen Jong Blauw, de E en F eten, daarna met z’n allen op de foto en daarna waren de D-pupillen aan de beurt om te eten.

Het toernooi was weer erg gezellig. Heel leuk om te zien hoe de kinderen, in een geheel ander team dan dat ze gewenst zijn, met elkaar het beste er van maken. Er werd fanatiek gestreden om de eerste plaats in de poule. Vrijwilligers die ingezet waren om deze teams te coachen waren ook heel fanatiek in hun taak!
Na het toernooi werden de kinderen gedropt. Altijd weer een feest om met een grote groep kinderen ergens afgezet te worden en de weg weer naar het sportpark te vinden. Met een appel in de hand gingen de kinderen op zoek naar de goede weg. Onderweg stond er ook nog een ijscowagen, waar alle blauwe kinderen voorzien werden van een lekker ijsje!

 

De eerste groep was om 23:45 uur weer terug bij G.V.V.V., terwijl de allerlaatste (dit jaar weer de D1!) uiteindelijk om 1:30 uur arriveerden op het sportpark.
Daarna werd het al snel rustig op het sportpark. iedereen was snel in diepe slaap van de vermoeiende avond… Alhoewel, dat hadden wij van de JOC graag gewild! De allerkleinsten waren, nadat ze in de kantine gedanst hadden, niet van plan om te gaan slapen, maar na 2:00 uur werd het daar toch rustig en waren de eersten in slaap. In de kleedkamers buiten was het een heus feest, de jongens van de E en D waren toch echt niet van plan om te gaan slapen en volgens ons is dat bij de meesten weer gelukt! De dames van de D, die in de ontvangstruimte hebben geslapen hebben het ook heel de nacht volgehouden om niet te gaan slapen!

 

Dus zaterdagochtend zat iedereen super fit aan het ontbijt. Na het ontbijt zijn we begonnen met ochtendgymnastiek onder leiding van Renate. Lekker springen om wakker te worden!
Hierna begonnen we met de bal is rond voor de D-pupillen en meiden van de E. Een parcours van 8 spelen stond op het programma. Wie zou aan het einde van de dag de beste zijn?

Jong Blauw, de F- en E-pupillen begonnen deze ochtend aan een waterfestijn op het hoofdveld. Vier opblaasspellen waren gehuurd om de kinderen te vermaken: een buikglijbaan, hindernisbaan, tobbedansbaan en een heus watervoetbalspel. Het zonnetje scheen deze ochtend, dus de kinderen vermaakten zich heel goed!

 

Na de lunch (broodje knakworst) mochten de kleinsten de spelen doen op veld 2 en waren de ouderen aan de beurt op de waterspelen! Wat een feest was dit.

 

Om 14:00 uur was iedereen klaar met de spelen en mochten de kinderen zelf weten wat ze gingen doen. Op het hoofdveld los gaan op de opblaasbanen of in de kantine meedoen aan de bingo.
Na de bingo was er nog de prijsuitreiking voor de activiteiten van het weekend.

 

De winnaars van het slotfeest 2013 zijn:

Toernooi F/JB: FC Utrecht onder leiding van Ivo Prins; Reinier v.d. Horst, Jonas Hoekstra, SeanRobert Mqonimba, Danique Prins, Jasper v.d. Pol, Bas Schoeman, Dion Visee en Dylano vd Zee

Toernooi E: AZ onder leiding van Renate Beekelaar: Jaidy van Meegdenburg, Joran Hardeman, Raphael Mateman, Hugo van Stempvoort, Renzo Buijk, Angela van Amerongen en Tess Gerritsen

Toernooi D: NAC onder leiding van Dick vd Steeg: Sander Keulen, Roy v.d. Pest, Dennis Geerts, Damiën Peters, Gerwin Olderechterschot, Esmee Henken en Romy van Donselaar

 

De bal is rond:

JongBlauw       : Just Gerritsen

F-jongens       : Dion Visee

F-meisjes        : Lisa Koster

E-jongens       : Dennis van Ginkel

E-meisjes        : Birgit Kosters

D-jongens       : Jesper Gerritsen en Nino Looijen

D-meisjes       : Naomi Muilwijk

 

Na deze prijsuitreiking kon iedereen zijn spullen weer pakken en was het het einde van het geweldige slotfeest 2013!!!

 

 

Graag wil de JOC alle vrijwilligers die deze dagen hebben geholpen nogmaals bedanken! Zonder hulp kunnen wij dit feest niet organiseren.
De sponsoren willen wij via deze weg ook bedanken: De groenteman Kommer Tanis voor de sponsoring van de appels en Cateringservice het Noorden voor de friet, frikandellen en kroketten!

 

Voor een uitgebreid fotoverslag van fotograaf Edwin van Alfen, klikt u hier!