Steun G.V.V.V. bij Boni supermarkt

2 oktober 2013

Boni voelt zich betrokken bij lokale (sport)verenigingen en vindt het belangrijk dat jongeren de mogelijkheid krijgen om hun hobby uit te oefenen. Boni gaat de komende 8 weken jeugdverenigingen sponsoren. Samen met u!

 

Actiemechanisme

 

Van woensdag 2 oktober t/m dinsdag 23 november ontvangt u bij iedere besteding van 10 euro een sponsormunt. Daarnaast ontvangt u extra munten bij een wekelijks wisselend pakket actieartikelen. U kunt deze sponsormunten doneren aan één van de deelnemende verenigingen door deze in de koker van uw favoriete vereniging te doen. De jeugdsponsormunten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 30 november. Dat betekent dus voor iedereen die de jeugd van G.V.V.V. een warm hart toedraagt dat de sponsormunten in de koker van G.V.V.V. worden gedaan. De koker van G.V.V.V. bevindt zich bij de kassa's van supermarkt Boni gevestigd in de Scheepjeshof in Veenendaal.

Roep dus iedereen op die boodschappen doet bij Boni om de sponsormunten in de koker van G.V.V.V. te doen. In de komende periode zullen ook een aantal jeugdleden de Boni supermarkt bezoeken om G.V.V.V. te promoten. In totaal stelt Boni supermarkten voor alle deelnemende verenigingen een bedrag van liefst € 200.000,00 beschikbaar.

 

In Veenendaal nemen zes verenigingen deel aan deze actie.

 

Kijk voor de tussenstand op: http://jeugdsponsoractie.bonisupermarkt.nl/veenendaal.html